Hocaya 3 Senelik Proje İçin Güveniyor musunuz?

Feghouliyi Babeli kime gondereceksin alo ?
İkisine de teklif varken satılmadı. Hala hoca bir şeyler medet umuyor. Beloyu gönderdi mi mesela? Eminim yönetim tarafından gönderilmeseydi hala şu an taraftara saç baş yolduruyor olurdu.

İkisine de teklif varken satılmadı. Hala hoca bir şeyler medet umuyor. Beloyu gönderdi mi mesela? Eminim yönetim tarafından gönderilmeseydi hala şu an taraftara saç baş yolduruyor olurdu.
Lutfen aciklarmisin nasil teklifler geldi? Deathweight herifler ikiside.

Güvenmek mi ? Güvenmek için önce bu safsataya inanmanız lazım.. Hanginiz bu masala inanıyor ??

Daha geçen gün bjk-Antalyaspor başlığınada yazdım.. bjk'nin oynattığı genç oyuncular; Can Bozdoğan (20), Ersin Destanoğlu (21), Rıdvan Yılmaz (20), Emirhan İlkhan (17), Serdar Saatçı (18)

Gençleşme böyle olur! Her yerde bozuk plak gibi gençleşiyoruz diyerek değil!

Bu sürekli gençleşiyoruz, 3 yıllık planlama gibi sözlerin; fatih terimin kötü oyununu perdelemek için ortaya atıldığını kimse göremiyor mu?

Ya bu iş sadece hocada bitmiyor ki. Gençleşme operasyonu iyi güzelde bu gençleri egiticek profesyoneller de lazım. Bilgisayarli sistemler lazım. Bunlar olmayınca ne hoca nede teknik ekip gerekli gelişimi oyuncuya sağlatamaz. İşin bu boyutunu kimse düşünmüyo ama yurtdışında takımlarda oyuncular bu şekilde geliştiriliyor. Eğer bu sistemleri bu profesyonelleri getirmezsek ben kimseye güvenemem işin gidişatı ve usulü yanlış çünkü

Eskiden pıroce flan diye
Güvenmek mi ? Güvenmek için önce bu safsataya inanmanız lazım.. Hanginiz bu masala inanıyor ??

Daha geçen gün bjk-Antalyaspor başlığınada yazdım.. bjk'nin oynattığı genç oyuncular; Can Bozdoğan (20), Ersin Destanoğlu (21), Rıdvan Yılmaz (20), Emirhan İlkhan (17), Serdar Saatçı (18)

Gençleşme böyle olur! Her yerde bozuk plak gibi gençleşiyoruz diyerek değil!

Bu sürekli gençleşiyoruz, 3 yıllık planlama gibi sözlerin; fatih terimin kötü oyununu perdelemek için ortaya atıldığını kimse göremiyor mu?
Ben de dün bunları yazmıştım, birileri bozuldu. Demek ki oynuyor bu genç futbolcular.

Eskiden pıroce flan diye

Ben de dün bunları yazmıştım, birileri bozuldu. Demek ki oynuyor bu genç futbolcular.
İstedikleri kadar bozulsunlar.. Gerçeği söylemeye devam edeceğiz. 70 yaşına gelmiş bir adamla gençleşme projesi yapmakta nereden baksan tutarsızlık! Nereden baksan kandırmaca..

Böyle bir plan ve proje yok.. Kötü olan oyunu perdeleme planı var sadece..

İstedikleri kadar bozulsunlar.. Gerçeği söylemeye devam edeceğiz. 70 yaşına gelmiş bir adamla gençleşme projesi yapmakta nereden baksan tutarsızlık! Nereden baksan kandırmaca..

Böyle bir plan ve proje yok.. Kötü olan oyunu perdeleme planı var sadece..
Bence de öyle. Ama Terim e aşık bir kitle var. GS den daha yukarıda tutuyorlar. Ölse ne olacak bu adam. Mezarlıklar vaz geçilemez insanlarla doluymuş.

1641639635036.webp

Hocanın kredisi falan bitmez. İstifa etme hocam burada olmazsa 2. ligde iyi oynarız ama oynarız bir şekilde.

Geri
Üst Alt