Hoffenheim'dan Şok Yanıt!

Emre Arslan

Cezalı
kerem.jpg

Galatasaray, Hoffenheim'dan Kerem Demirbay'ı istedi. Alman ekibi, gurbetçi futbolcu için 14 milyon euro isteyince transfer başlamadan bitti.

Gurbetçi futbolcu Kerem Demirbay'ı kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılılar, Alman ekibinden beklemediği bir cevap aldı. Hoffenheim, Kerem için Galatasaray'dan 14 milyon euro talep etti. Bu teklif karşısında şok olan Cimbom, transferden vazgeçti.

Gamaspor

çüş piyasa ucmus harbi ama bizimkilerin hala türk peşinde olmasından bıktım

:asd: :asd:

Merak ediyorum nasil bir beklenti icinde Kerem'i sordu bizim gerzekler ?

Türkiye de hic bir takim Bundesliga da öne cikan ve oynadigi takimda cok önemli bir rol alan futbolcuyu öyle kolay kolay transfer edemez.

Neden dis ülkeden bile yerli ariyoruz ne gibi bir cikari var özbeklerin bir sahmet aciklasinlar. Bu 5 tane denemek icin getirilen futbolcular yetersiz kaldiysa bir 10 tane daha getirin neyi bekliyorlar anlamak mümkün degil. Afrikadan rahst kosa kosa denennek icik can atan futbolcular doludur. Bir tanesi dahi iyi ciksa cepinde belki milyon dollarlik transferden kurtulursun

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Neden dis ülkeden bile yerli ariyoruz ne gibi bir cikari var özbeklerin bir sahmet aciklasinlar. Bu 5 tane denemek icin getirilen futbolcular yetersiz kaldiysa bir 10 tane daha getirin neyi bekliyorlar anlamak mümkün degil. Afrikadan rahst kosa kosa denennek icik can atan futbolcular doludur. Bir tanesi dahi iyi ciksa cepinde belki milyon dollarlik transferden kurtulursun

İyi çıksa da bunlar analamazki,adamlar futbolu bilmiyor.Amac belli ,mevcut rantlari.peskes cekmek,hain bunlar,Galatasaray'li değil hicbirisi. Su takima aziz kadar faydalari yok,var mi ?

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi çıksa da bunlar analamazki,adamlar futbolu bilmiyor.Amac belli ,mevcut rantlari.peskes cekmek,hain bunlar,Galatasaray'li değil hicbirisi. Su takima aziz kadar faydalari yok,var mi ?

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deminde transfer öneri bölümüne yazdim özel bir tehsis kuracaksin ve yil boyu dis ülkeden getirdigin genc yabanci oyunculari deniyeceksin. Ne büyük bonserviz ödersin nede futbolcuya milyonluk kontrat yapma zorundq kalirsin. Koca bir yilda sirf birtane adam dahi cikmis olsa bu kampdan bence böyle bir oyuncuyu almak isterkene ödedin bonserviz kampin maliyetinden cok daha fazla olur. Ben yönetici olmus olsaydim hayata gecirmek istedigim ilk proje bu olurdu.

Türk ama yerli değil, iyi bir Bundesliga oyuncusu. Alman, İtalyan veya Türk olmasının ne önemi var?

Yerli deyince Türkiye liginden alınan yerlidir, getirdiğinde oynatacağın statü değil ama o da ayrı bi artı tabi adam iyiyse.

Alamayiz bunu bosuna zaman kaybetmesinler.

Geri
Üst Alt