Hollanda Eredivisie Maçlar Başlığı

Adamlar kupayi aldi yav ondan AL'ye gidecekler.

Keske bu sistem bizim ligde de olsa , biraz lig birseye
Yine mantıklı gelmedi bana ya. AL ve CL için play off yok ama ECL için var. Bizim lige bunu getirsen jk ile Eyüp’ün kapışmasını kimse izlemek istemez sanki. Bilemedim

Yine mantıklı gelmedi bana ya. AL ve CL için play off yok ama ECL için var. Bizim lige bunu getirsen jk ile Eyüp’ün kapışmasını kimse izlemek istemez sanki. Bilemedim
AL ve CL icin niye playoff olsun? Oyle lig hep boka sariyor, en guzel playoff sistemi bunlarin ki iste. Amac zaten yukaridaki tepe takimlari tekrar mac yaptirmak degil asil o fantazi sacmalik. Amac burada orta siniftaki takimlari hedefsiz birakmamak.

Sampiyon olacak olan takim 20 puan fark yapiyor birde utanmadan gel sen tekrar mac mi yap diyeceklerdi bizde su şikeli sezondan sonra yaptiklari gibi. ;D

AL ve CL icin niye playoff olsun? Oyle lig hep boka sariyor, en guzel playoff sistemi bunlarin ki iste. Amac zaten yukaridaki tepe takimlari tekrar mac yaptirmak degil asil o fantazi sacmalik. Amac burada orta siniftaki takimlari hedefsiz birakmamak.

Sampiyon olacak olan takim 20 puan fark yapiyor birde utanmadan gel sen tekrar mac mi yap diyecekler. ;D
Bana bu sistemlerde bir play var out mantıklı geliyor ama bakış açısı olarak sen diyince o kadar kötü değilmiş. Orta sıra takımlarının ikinci yarı havlu atmalarını önlemeyi hedeflemişler herhalde. Bana kalsa 15-16. ile ikinci lig üçüncülük finalistlerini kapıştırırdım.

Bana bu sistemlerde bir play var out mantıklı geliyor ama bakış açısı olarak sen diyince o kadar kötü değilmiş. Orta sıra takımlarının ikinci yarı havlu atmalarını önlemeyi hedeflemişler herhalde. Bana kalsa 15-16. ile ikinci lig üçüncülük finalistlerini kapıştırırdım.
Bizim lig icin neden guzel bir sistem biliyor musun? Cunku bizim ligde zaten kac senedir 2 takim sampiyonluk icin yarisiyor, bunlar zaten CL bileti aliyor. Kupayi da genelde bunlardan biri kazaniyor ya da ust siralarda olan takimlardan biri. Diger 2 Avrupa bileti de normalde 3. ve 4. siradaki takimlara gidecegi icin bunlarda normalde Bjk, Trabzon ve Basaksehir arasinda geciyor. Diger takimlara ligin ikinci yarisinda oyle fark atiliyor ki soyle 8. siradan 13. siraya kadar olan takimlarin ligde sifir amaci var, ne kume dusme derdi ne Avrupa bileti imkani. Bunlari yarisa dahil etmek icin bu sistem bizim lige cuk diye uyar o sebeple bu sistemi isterim en azindan 5. - 10. arasinda bulunan takimlar puan almak icin kapisacak.

Birde Almanya'daki gibi ligde sondan ucuncu olan takimi 1. ligdeki 3. olan takimla kume dusme/yukselme playoff'u ekledik mi mis gibi olur bence.

19.00 hollanda süper kupa

maçsızlıktan ajax - tellstar maçındayız

Geri
Üst Alt