Hollanda Lig Yönetimi 2019/20 Sezonunu İptal Etti!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1587492036428.png

Hollanda'da ligi yönetimi son toplantının ardından 2019/20 sezonunun yok sayılmasına karar verildi. Önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına gidecek takımların ise şu anki sıralamaya göre olacağı belirlendi.

Hollanda'da lig yönetimi Cuma günü öğleden sonra yapılan toplantıda 2019/20 sezonunda şampiyon ve küme düşme olmayacağını, önümüzdeki sezon yine bu yılki takımların üst ligde yer alacağı yönünde karar aldı. Önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına gidecek takımlar ise mevcut sıralamaya göre belirlenecek.

Buna göre ligler ertelenmeden önce lider durumda olan Ajax, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak. Son 2 sırada yer alan ADO Deen Haag ve Waalwjik önümüzdeki sezon yine Eredivisie'de mücadele edecekler.

aynı puanda olan az ve ajax 56 idi
az sanırım iki maçta da ajaxı tokatlamıştı
az olur inş şampiyon

Uefa ne cevap verecek bakalım Hollandada alınan bu karara.

Zorbalık resmen. Başka sektöre gelince hayatı tekrar canlandıracağız futbola gelince yasah kardeşim görmüyon mu tarzı

Zottiri dedigin ligden ne yildizlar cikiyor. Keske oynamamak yerine seyircisiz olsaydi.
bazı uydu platformları spor paketleri olduğunu söylüyor neler var diyorum hollanda ligi diyor kusura bakmayın şu anda çok meşgulum daha sonra arayın diyorum bir dahada açmıyorum.

Ben bu ligi tescil edelim önümüzdeki geç oynatılırsa önümüzdeki sezonu da etkiler diyen kafayı bir türlü anlayamıyorum..

Yahu eğer ağustos sonu eylül başında seyircisiz bile maç oynatılamıyorsa zaten bu durum bugünkü haline yakın şekilde devam ediyor demektir..Bu durumda yeni sezonda zaten aralık-ocak ayından önce başlamaz...

Liglerin zaten dörtte üçü bitmiş en kötü ağustos başı tüm takımlar yeni sezona başlar gibi hazırlanır,eylül başı kalan haftalar çarşamba-pazar tamamlanır...Sonra 15-20 gün ara verilir ve ekim ortası yeni sezon başlar...Yerel kupalar bir sezonluğuna kaldırılır..O boş haftalara lig maçları konur..Ocak arasını da 1 hafta erkene çekersin çok rahat tamamlarsın bir sonraki sezonu da..

Bu Temmuz da başlamalı yok ağustos'a kadar ligler tamamlanmalı olayını gerçekten anlamıyorum...Neyin acelesi bu..

1587504398978.png

Uefa Hollanda'ya karşı eylem hazırlığında

Geri
Üst Alt