Homeland | 4. Sezon

Şahin Kubat

Parçalı Üye
3. sezon geçmesine rağmen forumda konusu yok. 4. sezonu İstanbul'da geçecek. İki Türk oyuncu da dahil olmuş diziye. Esin Varan ve Kerem Bursin.

3. sezon süperdi, 4'ü de merakla bekliyoruz ama bekle Allah bekle... Ta Ekim'de çıkacak.

Dizi'nin büyük bölümünün güney Afrika'da geçeceğine dair birşeyler okudum lakin alakayı çözemedim.

Yalnız dizi 3. sezonda resmen evrim geçirdi. İlk 2 sezon da güzeldi ama sadece güzeldi. Bazı uyumsuzluklar gözünüze çarpıyordu. Oyunculuklar çok güzel ama sanki bir şeyler oturmuyor gibiydi.

Ama 3. sezonda öyle bir aştılar ki olayı tam bir ajan filmi haline geldi. İran'daki sahneleri nerede ve nasıl çekmişler gerçekten merak ettim. Atmosfer 10/10.

Benim gibi Leonardo DiCaprio'nun Body of Lies'ına hayran olanlar varsa bu diziyi kaçırmasın.

3. sezonun ilk bolumu sarmadigindan rafa kaldirilmistir tarafimca

Burda 3. sezon cok iyi denilmiste tam aksine iyi degildi bence. Ben sahsen 3. sezon cok s!kildim. Brody'yi cok arayacaklar. En cok onun icin izliyordum.

Ilk sezon muhtesemdi. Ikinci sezon fena degil. Ucuncu sezon s!kici. Umarim 4 iyi olur.

4.sezon şu ana kadar mükemmel gidiyor. Numan Acar bir Navid Negahban(Abu Nazir) kadar efsane olmasa da rolünün hakkını veriyor. Bir sezon daha gider heralde.

3.sezonun ilk başları cidden kötüydü sonlarına doğru iyi oldu. 4.sezon eh idare eder bu sezon final olur

Geri
Üst Alt