- 3 Temmuz 2012
- 138.996
- 87.600
- 5.338
2 aydır ıcmıyom yarın almayı planlıyorumsahurumuzu yaptık çay+sigara zamanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 aydır ıcmıyom yarın almayı planlıyorumsahurumuzu yaptık çay+sigara zamanı
bu ne hız reis helalsahurumuzu yaptık çay+sigara zamanı
ara verip içmeye başlayınca zaten hafiften kafa yapıyor, keyfini yaşarsın2 aydır ıcmıyom yarın almayı planlıyorum
03.40ta bitiyor reis bizdebu ne hız reis helal
boş ver reis içme2 aydır ıcmıyom yarın almayı planlıyorum
olsun üstat 35 dk var daha sen keyif sigarası içiyorsun03.40ta bitiyor reis bizde
artık hiç bir market açık değil galiba 2 gün boyuncanerden alcan sigara benzinlik marketleri açık mı
harbı mıartık hiç bir market açık değil galiba 2 gün boyunca
İçişleri Bakanlığınca, 81 il valiliğine, 23, 24, 25 ve 26 Nisan'da uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili genelge gönderildi. Genelgeye göre daha önceki kısıtlamalardan farklı olarak marketler ve bakkallar sokağa çıkma yasağının ilk 2 günü belirli saatlerde açık olacak ancak hafta sonuna denk gelen 25 Nisan Cumartesi ve 26 Nisan Pazar günleri marketler ve bakkallar kapalı olacak.harbı mı
Ağabey daha vakit çıkmadı herhalde oradaBuralar boş kalmış. Nerde bu forumun sahurcu emektar tayfası!
Ağabey daha vakit çıkmadı herhalde orada
7 de yattım 11 de kalktım sonra öğlen 2 de geri yatıp 5 de tekrar geri kalktım04:47 imsak vaktiydi rengim.
Ilk gun nasil gecti![]()