Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.528
- 101.726
- 5.238
iki dakikada sattın adamları üstatYok valla can rüyalardan bahsetti dedim öenmli olan gerçek hayat rüyalarda herşey serbest diye ben muhabbet etmiyorum yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iki dakikada sattın adamları üstatYok valla can rüyalardan bahsetti dedim öenmli olan gerçek hayat rüyalarda herşey serbest diye ben muhabbet etmiyorum yani
Yok yani üstat ben başlatmadım demek istedim yoksa postlar şahsıma aitHa sen etmiyorsun başkaları ediyor yani? Yukarda yazdığın mesajları da kuzenin yazmıştır muhtemelen.
Ama ben başlatmadım ki ortada postlar üstatiki dakikada sattın adamları üstat![]()
seni kötü yola düşürmek isteyenlerin tuzağına düşmezsin diye umuyorumKonu nerelere gidiyor yarabbim sen bizi şeytanın şerrinden koru
Yapalım üstatGençler imkanları müsait olanlar az çok demeden bağışta bulunursa bir aileyi sevindirmiş olur. Boş konuşmakta yarıştığımız kadar bağışta da yarışalım biraz (bu dediğimden tutar belirtip bağış yapın anlamı çıkmasın imkanı olanlar bağış yapsın demek istiyorum).
![]()
LÖSEV | Lösemili Çocuklar Vakfı – Resmi Web Sitesi
LÖSEV, 1998 yılından bu yana tüm Türkiye genelinde binlerce lösemili çocuk ve ailesine maddi-manevi destekler iletmektedir.www.losev.org.tr
İftarver'e de bağış yapsaydınYapalım üstat
O ne üstatİftarver'e de bağış yapsaydın
O ne üstat
Retro işi ne oldu yazdım ama?Ankara'da bir iftar da benden
www.iftarver.com
Ankara Büyükşehir yardıma muhtaç ailelere dağıtıyor
evet. tsk ederimYa üstat ciddi misin sen öpüyorum gözlerinden kardeşim
bu da mı diyanetten
twitterda rastladım türkiye takvimi yazıyo alttasahur hazırlıkları başladı mı reistwitterda rastladım türkiye takvimi yazıyo altta
10 dkye kaldıracam bizimkileri, hazırladım masayısahur hazırlıkları başladı mı reis