Sizlerin aksine ben ramazani pek sevmiyorum. Hatta sinir oluyorum son bir haftadir iste zaten ramazanda geliyor, günler kısa kolay tutulur falan deniyordu. Hı hı yapip gecistiriyor hatta oradan derhal uzaklasıyordum.
Sigara icmedigim halde bu sohbetten uzaklasmak icin sirketin kamelyasina inip sogut tiplerle takiliyodum. Kendimi huzurlu hissediyordum cunku onlarin cogu hic oruc tutmuyordu.
gece pc de oyun oynuyordum bf 2042 o kadar keyifli ki. Her oyunda birincilikle bitiyordu. Foruma bile girmedim o aralikta o kadar keyifle vakit geciriyordum. Sabah mesai var. Saat 3e gelince yatagima yattim ama gozler kirkirmizi yaniyor.
Sonra tepeme annem dorukk oglum doruk kalkk bak davulcu geliyor. Tmam anne tamm dedim. .
Oruc var hadi kalk yavrum dedilr. Ben tutmayacak olmamama ragmen sirf annem gitisn diye sahursuz tutcagim dedim.
Ama annem ikna olsa da icerden babam bagiriyordu. Ilk gun kalkinir kalk lan hiyarr bunlari derken agzni sapurtatiyordu.
Tamam oglum ben babana soylerim yat sen dedi annem. Ama babama yanina gidip ne yaptimsa kaldiramadim dediii. Bababm neee demesiyle sandalyenin surtunme sesi geldi. Ben kaldiririm onu dedi.
Mevzuya devam etmeden once babamdan bahsetmek isterim. 56 yasinda 1.70 boy 100 kilo. Engelli oldugu icin bacaklari vucuduna oranla daha kisa. Hatta bu fizik avantaji ile gencliginde gurescilik yapmis.
Biyikli ve killi biri kollari cok killi tipki yilmaz ozdil kollari gibi testestronu cok yuksek oldugu icin dustan sonra bile ter kokan biri.
Neyse sandalye sesi gelmesiyle odamin kapisini yavasca acti. Tekmeyle acmasini bekliyor insan dimi hayir cimri oldugu icin mali cok kiymetli.
BAna doruk niye kalkmiyorsun lan dedi.
BEn battaniyeme sarilmis sahursuz tutacagim dedim.
Sozumu bitirmeden kurbanlık koyun derisi soyar gibi beni yatak çartt diye çekip yere attı.
O kadar ofkelendim ki tüm sahurda hazirlanan herseyi yedim ve niyetlenmedim.
Sen bana sormuyorsun ki oruc tutmak istiyor musun diye. Irademe birakmadiklari icin ramazanlar beni huzursuz ediyor