- 5 Eylül 2014
- 85.287
- 71.312
- 4.513
sokaga cikma yasagi var diye devrimciler eylem yapamiyo komediye gel
koşullar oluştuğunda ne gibi eylemler olduğu ortada!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sokaga cikma yasagi var diye devrimciler eylem yapamiyo komediye gel
Her gece memleket kurtarmacasizden hicbi sey olmaz kusura bakma unsal anca kafede sohbet edersiniz :-)
kirmizi veya mor sacli kizHer gece memleket kurtarmaca
tarihi araştırman yeter üstatsizden hicbi sey olmaz kusura bakma unsal anca kafede sohbet edersiniz :-)
Üstad sigara ile cayı aldın forumu okuyorsun yineHer gece memleket kurtarmaca
yarın moderasyona izin var mıÜstad sigara ile cayı aldın forumu okuyorsun yine
millet vaktinde ne sartlarda neler yapti şimdikilere bak bir de :-)tarihi araştırman yeter üstat
başka bir şey demeyeceğim
Evetyarın moderasyona izin var mı
tahrikten raporladımmillet vaktinde ne sartlarda neler yapti şimdikilere bak bir de :-)
Onlar gençleri bir de yaşlıları var geceye başlarken önce sorunlar ortaya dökülüyor sonra sabaha karşı sızmadan ertesi gün yani 2 saat sonra devrim yapmak için sözleşip ikindi ezanına ancak kalkıyorlarkirmizi veya mor sacli kiz
sirt cantasi
kola sarilan bileklik ama bez gibi bi sey
kapsonlu
memleket kurma itemlari
Hayatımda sigara içmedim çayı da artık damar yolundan alıyorumÜstad sigara ile cayı aldın forumu okuyorsun yine
Cayı yasakladılar deme üstadHayatımda sigara içmedim çayı da artık damar yolundan alıyorum
yollarimizi ayirmanin vakti geldi mi yani bunu mu anlamaliyimtahrikten raporladım
gereken cezayı alırsın umarım
Yoo o kadar çok çay içiyorum direkt damar yolundan alasım varCayı yasakladılar deme üstad
saldırdığın için bir süre konuşmayabilirim.. hareketlerine bağlı..yollarimizi ayirmanin vakti geldi mi yani bunu mu anlamaliyim![]()
omuz sargıda mı üstatYoo o kadar çok çay içiyorum direkt damar yolundan alasım var![]()
bi azer dinlesek Gülhane konserinden?saldırdığın için bir süre konuşmayabilirim.. hareketlerine bağlı..
Üstad kızlarsoruyor.comda uyeligin var mıYoo o kadar çok çay içiyorum direkt damar yolundan alasım var![]()