- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Ben de biraz abartılı buldum bu fikri.Memeli olmayan bir canlıyı sütle beslemek de ne bileyim.. Fazla fantastik gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de biraz abartılı buldum bu fikri.Memeli olmayan bir canlıyı sütle beslemek de ne bileyim.. Fazla fantastik gibi.
Haklısın, aşırı oldu.Memeli olmayan bir canlıyı sütle beslemek de ne bileyim.. Fazla fantastik gibi.
Muhtemelen büyük halleriyle görürüz. Targaryen hanesinin hikayesi demek koca koca ejderhalar demek zaten. Ejderha kıtlığı olan spesifik bi dönemi falan anlatmadığı sürece direkt büyük olarak çıkarlar bence.Bu seride ejderhalar buyuk olarak mi cikacak yoksa yine biz mi buyutecegiz?
Ejderha olduğuna bakma ilk 4-5 sezon tam senlik ustatAha şimdi ebemizin örekesini gördükEn az 7-8 sene boyunca cahil cühela dinleyeceğiz... Yoksaydırmıyorlar da... Ana haberlerden gazetelere kadar her yer işgal altında olacak... Ne ejderhaymış misakoryim...
Neden? Stannis vardı delikanlı idi ondan mı?Ejderha olduğuna bakma ilk 4-5 sezon tam senlik ustat
izlemiş miydin sen? ne bileyim entrikalar dalavereler karakter gelişimleri falan hoşuna gider diye düşünüyorumNeden? Stannis vardı delikanlı idi ondan mı?
Stannisi duvarın ötesinde bir süvari saldırısında gördüm sonra youtubetan izledim tek delikanlı karakter oydu. Youtubetan gördüğüm muharebelere katılan tek karakter o. Geri kalanlar ejderhalı bir kevaşe, sürekli ıkınan bir çocuk başka bir şey yok... 3-4 muharebesi vardı bunun... Bir de çok adil bir adam idi. İttihatçı olma ihtimali var gibi gelmişti...izlemiş miydin sen? ne bileyim entrikalar dalavereler karakter gelişimleri falan hoşuna gider diye düşünüyorum
Öyle ustat delikanlı adamdı kitapta daha da delikanlıymış ama dizide harcadılar herifi.Stannisi duvarın ötesinde bir süvari saldırısında gördüm sonra youtubetan izledim tek delikanlı karakter oydu. Youtubetan gördüğüm muharebelere katılan tek karakter o. Geri kalanlar ejderhalı bir kevaşe, sürekli ıkınan bir çocuk başka bir şey yok... 3-4 muharebesi vardı bunun... Bir de çok adil bir adam idi. İttihatçı olma ihtimali var gibi gelmişti...
Youtubetan anladım ben zaten 2 tane general var gerisi topiş. 13th warrior filmindeki adam var clive bilmem ne idi. Yıllarca kaleyi korumuş bir de bu... Bunun dışındakiler ninnoş. İzlemeye gerek yok. bir ara cnbce varken paso bunlar çıkıyordu bir süvari saldırısına denk gelmiştim orada ilk izledim sahneler. Sağol yani kalsın... Hemen teşkilat-ı mahsusa mensuplarını tespit ettim zaten ben...Öyle ustat delikanlı adamdı kitapta daha da delikanlıymış ama dizide harcadılar herifi.
Bence bi şans ver son sezonlara kadar fantastik öğeler ön planda değil zaten. Son sezonlar özellikle 7 ve 8 ciddi hayal kırıklığı ama sebebi fantastik olması değil senaryonun leş olması direkt.
Tywin Lannister da var tam bi liboş avcısı ustatYoutubetan anladım ben zaten 2 tane general var gerisi topiş. 13th warrior filmindeki adam var clive bilmem ne idi. Yıllarca kaleyi korumuş bir de bu... Bunun dışındakiler ninnoş. İzlemeye gerek yok. bir ara cnbce varken paso bunlar çıkıyordu bir süvari saldırısına denk gelmiştim orada ilk izledim sahneler. Sağol yani kalsın... Hemen teşkilat-ı mahsusa mensuplarını tespit ettim zaten ben...
The north remembers sayın abim.Bu teaser heyecan verici olmuş ama ana diziye ve sevenlerine yapmış oldukları ihaneti hala daha affedemiyorum.