House of the Dragon | HBO

emma d'arcyi ne zaman herif yapacaklar diye düşünürken 6. bölümde yaptılar

2.sezon bomboş geçti ya 4.bölüm hariç

Bence kötü bir sezon değildi ama finali yapamadılar daha doğrusu savaşı bir sonraki sezona bıraktılar. 2. sezon 8. bölümün puanının bu kadar düşük olması kötü bölüm olmasından dolayı değil sezon finalinden beklentilerin yüksek olmasından dolayıdır. Salt bir bölüm olarak bakarsan kötü bir bölüm değildi. Bir de en az 2-3 bölümde top çevirdiler tabi o da var. 1 bölümlük konuyu 3 bölüme yaymayın işte yapmayın bunu.

3. Sezon geliyor

Fake BJ sahnesinden sonra izlemeyi biraktim. Bir seyircinin duygulariyla ancak bu kadar oyananabilirdi. Cok ayip ettiler.

Dizinin rhaenyra ile birlikte ana karakteri Aegon'un 1 sn sahnesi yok ana fragmanda. Başta Sara Heis olmak üzere 2-3 tane soytarının sjw ayağına berbat ettiği dizidir efem. Neyse ki Aegon'un ne yapacağını bildiğimden izlemeye devam edeceğim. Yazıklar olsun.

paddy considine reyiz varken çok iyiydi, sonradan fena boka sardılar. gene de izlenir tabi, kötü de olsa 1 emek var en azından.

Başlığa senede 4-5 mesaj geliyor. Sara Hess ve Ryan Condall denen kişiler yüzünden rhaenyra taraftarları hariç herkes diziden soğudu. Kitabın yazarı George Martin bile bu benim eserim değil diyor. Yazar, yesilciler ve siyahcilar arasında nötr kalıyor; bu senarist ve yönetmen bozuntusu yesilcileri antipatik yapmak için olmayan sahneler yazıyor. (Başaramadılar yine de benim gibi çok yesilci-Aegon- taraftari var)

3-4 kisiyle dizi çekiyorlar onu da 2-3 senede bir çekiyorlar. Bunlara prim verip izleyecek halimiz yok.

Başlığa senede 4-5 mesaj geliyor. Sara Hess ve Ryan Condall denen kişiler yüzünden rhaenyra taraftarları hariç herkes diziden soğudu. Kitabın yazarı George Martin bile bu benim eserim değil diyor. Yazar, yesilciler ve siyahcilar arasında nötr kalıyor; bu senarist ve yönetmen bozuntusu yesilcileri antipatik yapmak için olmayan sahneler yazıyor. (Başaramadılar yine de benim gibi çok yesilci-Aegon- taraftari var)
Yesilciler ne oluyor?

Tv+ uyesi varsa bir sey soracagim

130 tl ye ayda hbo max var pakete dahil edilen.(Aylik-ilk 3 ay indirim)

Bunu verip 3 ay sonra iptal edebilir miyiz sorgusuz sualsiz cezasiz bilmemnesiz

Vah benim memleketim vah... 2 sene sonra yeni bölüm çıktı ama yorum yapan yok. Neyse 3x1 hakkındaki bir kaç kelam ediyorum
spoiler
1.rhaenyra, alicent'in teslim planini konseye alık alık sunarken çok komik duruma düşüyor. Boğaz savaşı başladığında da kendi oğluna ve muhafızına söz geçiremeyip üstüne kapı kilitleniyor. Kraliçe olacak ağırlığı kesinlikle yok.
2. Alicent'in oglu aemondu manipüle etme çabası ve malum sahne çok gereksiz ve küfrü hakediyor
3.aegon kaçarken larys ile yakalanıyor. İlk başta kimliği belli olmadığından kralice için diz çöküp bağlılık yemini etmesi isteniyor ama içindeki kendine kalan son saygısından ötürü reddediyor ve kimliği ortaya çıkıyor.
4. Boğaz savaşı... gerçekten para harcamışlar, sırıtan hiç bir yer yok. Hem corlsyin hem loharın planları güzeldi.
5. Jace'in kitaptakine benzer şekilde akıbeti ve kuzeninin koyun hırsızıni kontrol edemeyisindeki çaresizlik güzel işlenmiş.

Bölüme puanım:8.5/10.

Geri
Üst Alt