How I Met Your Mother

Cevap: How I Met Your Mother

Espri yapıldıysa kaçırma renkdaş yoksa diğer espri için 1 sezon beklersin.

^ gercekler acidir :005:

marshall avukat oldu :) hayirli olsun renkdas :-)

Günümüze getirdim en sonunda diziyi. Ama öyle bir boşluğa düştüm ki!

Yeni bölümleri hangi gün yayınlanıyor?

Yeni bolumu yayinlandi..

Robin hamile. 6.sezonun sonunda Barneynin evlendigini gosteriyorlardi.Gelini gostermemislerdi.. Barneynin esinin robin oldugu kesin gibi artik bana gore.( O zamanda demistim gelin robindir diye. Hatta dugun oncesinde Lily, Ted'e gelin seni gormek istiyor demisti.Tanimadiklari biri Tedi niye cagirsin.

Son yayınlanan bölümlerin en son sahnesiyle yazıklar olsun diye bağırmama neden oluyorlar. Yapmasınlar bunu, hiç şık değil :/

Al işte tekrar şans verdim dedim dedim yine Friends'ten araklamalar aynen devam ediyor. İyice abarttılar, bari başında Friends'den esinlenilmiştir diye uyarı çıksın.

Yeni bolumu yayinlandi..

Robin hamile. 6.sezonun sonunda Barneynin evlendigini gosteriyorlardi.Gelini gostermemislerdi.. Barneynin esinin robin oldugu kesin gibi artik bana gore.( O zamanda demistim gelin robindir diye. Hatta dugun oncesinde Lily, Ted'e gelin seni gormek istiyor demisti.Tanimadiklari biri Tedi niye cagirsin.

Bence de.

Son bölümlerdeki mevzular hiç olmadı, bir an önce finalini yapıp bitirirler umarım zamanla geriye gitti genel olarak.

Bu hafta yoktu ara verilmis.. Ayni sekilde the big bang theory de...

Sonbahar dönemi bitti sanırım bir kaç dizinin.

benim için giderek b.ka sarmaya başladı.. ilk sezonlardaki tadı alamıyorum artık sadece meraktan izliyorum

1 haftalik aradan sonra gecen hafta yayinlanmisti.. Bu hafta yine yayinlanmamis..

Lan zaten 20 dk lık bir dizi birde ara vermiyorlarmı deli oluyorum.20 dk lan yuhhh :D Bizim türk oyuncular napsın? :D

İyice vasata bağladı dizi ara vermeleri iyi oldu

Bende akşam indiririm de izlerim diyordum son bölümünü.

Hiç bir zaman için bozduklarını düşünmüyorum ben. Aynı iştaghla izliyorum her bölümünü.

Ama maksimum 1.5 sezon daha sürer heralde..

Bende akşam indiririm de izlerim diyordum son bölümünü.

Hiç bir zaman için bozduklarını düşünmüyorum ben. Aynı iştaghla izliyorum her bölümünü.

Ama maksimum 1.5 sezon daha sürer heralde..

Orijinal olamıyorlar Cenk. Zaten pek olamıyorlardı artık hepten alıntıya bağladılar.

Aa Seinfield'de vardı aa Friends'te vardı diye diye izliyoruz diziyi.

Hep dediğim 9gag'a da konu olmuş. Üstelik önce profesör olan çocukla beraber olup sonra womanizer'a geçen, güçlü kadın (robin mi rachel mi..ikisi de aynı) bahsi geçmemiş bile.

1098288_460s.jpg

Geri
Üst Alt