How I Met Your Mother

Cevap: How I Met Your Mother

Friends phenomenon :D Tüm sezonlar ve bloopers lar arşivde saklı .Öyle bir dizi atmosferi bir daha oluşturulamaz.Birde Seinfeld .

Cobie Smulders ben bu kariyi seviyorum ;) diziyi seyr etmedim yalniz

Christmas tatiline girmiş, yeni bölümler yılbaşından sonra yayınlanmaya devam edecekmiş.

3 hafta aradan sonra yeni bolum yayinlandi

Dunku bolumunu begenmedim

7.sezonun kaçıncı bölümü beyler. 7'den ilk 4'ü izledim sonra bıraktım biraz biriksin diye.:o

Valla 1-2 bölümdür iyi gitmiyor gene. Özellikle dünkü bölüm çok sadeydi veya çok tekrardı diyelim.Yenilik katmaları lazım, bu yüzden de konunun ilerlemesi şart. Bitmedi gitti şu banliyö ev muhabbeti mesela

Bu hafta yine yayinlanmamis.. 1 hafta var 2 hafta yok.. Senaryoda sıkıntı yasiyorlar sanirim..

Artik anneyi gosterseler iyi olur cunku iyice durakladilar.. Biraz da anneyle beraber hikaye yaratsalar tekrar eski tadina doner bence.

bence anne barney

Bence anne barney'in kız kardeşi

Demedi demeyin

Oyle bir sey olsa gelecekte cocuklarina anlatirken barney amcaniz diye soylemez. Barney dayiniz der :) Gerci uncle hem dayi hem amca yerine geciyor belli de olmaz

20 dakikalık bir bölüm ardından 1 ay ara, 20 dakikalıkk bir bölüm sonra 1 ay ara daha.

HIMYM SUCKS !

Senaryoda felan mi sıkıntı var acaba.. Cok uzun aralar verdiler..

Eger senaryo sorun ise anneyi gostersinler, biraz da ted evli iken ki hali ile izleyelim, tekrar o eski seyrine doner belki..

7.sezonda bir bolumde robinin cocuklarina anlatisi vardi. bolumun sonunda hayali sekilde oldugu anlasildi . sonunda TEd'in de mi oyle olacak yoksa :)

2 bölüm izledim saçma bir dizi.

ulan zaten s.çtılar birde araları uzatıyorlar verin bitirin işte

Geri
Üst Alt