How I Met Your Mother

Cevap: How I Met Your Mother

banane anneden benim merak ettigim barneyin i$i :confused:

Sezon finali yayinlandi.. Sonunda Barneynin dugunundeki gelini gosterdi.tahmin ettigim kisiydi.(izlemeyen oldugu icin adini vermeyeyim) tabi oysa.. gosterilen kisi bas nedime de olabilir( ki sanmiyorum).. :) 7. sezonun basinda barneynin kravat ile verdigi ornek vardi; acaba bu kravati mi taksam, pisman olur muyum vs. diye aslinda kravattan bahsetmiyorum diyerek evlenecegi kisiyi kastediyordu..

7. sezonun baslangiciyla 7. sezonu bitirdiler..

-Dikkat Spoiler Çıkabilir-

Sezon içinde birsürü gelgitler yaşadım düğündeki gelin kim diye.Gelinin Tedi çağırması Robin gibi hissettirsede sezonun gelişiminde Barney'in o defteri kapattım iması ve Quinne fena tutulması ile fikrimi değiştirdim ya da daha doğrusu emin olamadım sezon başındaki gibi.Bu bölümde son sahneye gelmeden evvel Barney ile Robinin konuşması senaristlerin Quinn ile hepimizi ters köşeye yatırdığını düşündürttü ve hemen arkasından gösterdiler zaten :)

Asıl sürpriz Anneyi Victoria yaparlar mı :asd: Artık tanışmanın yakın olması lazım. 3 yıl sonra bebek kucağında olucak Ted'in

Fena son yaptılar. Tam dizi sarpa sarmaya, sıkmaya başlamıştı ki bu final bir sezonu daha merakla bekletecek bize. Ama ilk 3 sezonu özlemeyen var mı aranızda?

friends taklidi bir dizi..

begenerek izliyoruz ama orjinalinin yerini tutamaz..

Şubattan beri yayınlanan bölümler birikti bende. Bu aralar izlemeyi planlıyorum.

Sonu beklediğim gibi oldu, anne de victoria olmaz heralde düğünde tanışıyorlar sonuçta. Senaristler bile bilmiyor bence anneyi hiç boşuna tartışmayalım. Karakter sonradan belli olur.

Spoiler bak ona göre;

Barney'nin Quinn'e evlenme teklif ettiğini gördük de arkadaş iş nasıl dönüp Barney&Robin düğününe geçti ben orada kaldım ya.

Birinci sezonundan sonuna doğru dozu azalsada bir şekilde de hala daha yüzümüzde gülümseye sebep olan dizi. Sadece artık o kadar alıştık ki şu sezon finalindeki duruma şaşırmadım. Komedisi değilde dizinin aşk hikayesi sakız gibi uzadı da uzadı. Hele dizi türkiye'de çekilen bir dizi olsa Robin'e kesin "Yollu bu karı" derlerdi :D

Benim açımdan annenin kim olduğu belli aslında.

Sezon 3'te bir bölüm. St.Patrick Günü, bölüm adı No Tomorrow. Ted ve Barney bir bara gidip yarın yokmuşcasına eğleniyorlar.Bölüm içerisinde Annenin de o gece barda olduğu söyleniyor ve Ted sarı şemsiyeyi zaten Annenin orda unutmasıyla ediniyor ve ilerleyen bölümlerde annenin ev arkadaşına gittiği bölüm orda unutup geri vermiş oluyor. O bölümden bir sahne. Ted biriyle çarpışıyor dönüp özür diliyorlar falan :) Bu sahnenin çekilmesinin başka bir amacı olamaz.Anne bu kadın olacak bence

Benim açımdan annenin kim olduğu belli aslında.

Sezon 3'te bir bölüm. St.Patrick Günü, bölüm adı No Tomorrow. Ted ve Barney bir bara gidip yarın yokmuşcasına eğleniyorlar.Bölüm içerisinde Annenin de o gece barda olduğu söyleniyor ve Ted sarı şemsiyeyi zaten Annenin orda unutmasıyla ediniyor ve ilerleyen bölümlerde annenin ev arkadaşına gittiği bölüm orda unutup geri vermiş oluyor. O bölümden bir sahne. Ted biriyle çarpışıyor dönüp özür diliyorlar falan :) Bu sahnenin çekilmesinin başka bir amacı olamaz.Anne bu kadın olacak bence

ben de bu kizi dusunuyordum hatta daha arka sayfalarda konusulmustu.. ama bu da yaniltmaca olabilir..bana nedense sarisin biri olacak gibi geliyor..:)

24 eylulde basliyormus..

Setten ilk fotograf.. barney vaz mi geciyor :asd:

himym8v1-big.jpg

acaba ted esas kızla evlenmeden yine robinle mi olucak..final ucu açıktı bence..bilgi varmı başka bu sezonla ilgili

[video=youtube;U4Lg43dm8ms]https://www.youtube.com/watch?v=U4Lg43dm8ms[/video]

Geri
Üst Alt