How I Met Your Mother

Cevap: How I Met Your Mother

18343_405311135612_726505612_10516543_6091434_n.jpg

A love story in reverse :D

Cevap: How I Met Your Mother | 24 Eylül | Yeni Bölüm

[video=youtube;rnz24Z7ukro]https://www.youtube.com/watch?v=rnz24Z7ukro&feature=g-vrec[/video]

Benim açımdan annenin kim olduğu belli aslında.

Sezon 3'te bir bölüm. St.Patrick Günü, bölüm adı No Tomorrow. Ted ve Barney bir bara gidip yarın yokmuşcasına eğleniyorlar.Bölüm içerisinde Annenin de o gece barda olduğu söyleniyor ve Ted sarı şemsiyeyi zaten Annenin orda unutmasıyla ediniyor ve ilerleyen bölümlerde annenin ev arkadaşına gittiği bölüm orda unutup geri vermiş oluyor. O bölümden bir sahne. Ted biriyle çarpışıyor dönüp özür diliyorlar falan :) Bu sahnenin çekilmesinin başka bir amacı olamaz.Anne bu kadın olacak bence

Bende ayni sekilde düsünüyorum renktas.

Annenin belli olacagi sezon basliyor :p

cobbie smulder hala gidiyormu bu dizide?

SPOILER

Yeni bolumu izledim. anneyi sari semsiyeli halde bir kez daha gosterdiler. :) daha zaman varmis tanismaya.. bir ipucu daha verildi anne muzisyen galiba gitari felan var. dugunde tanisacaklardi, muhtemelen dugunde muzisyenlerden biri olabilir :) barney robin dugununde ise yine flash backlerden dolayi pek bir sey gostermediler.

SPOILER

Ulan nasıl unuturum,bu hafta başlıyordu değil mi?Hemen izlemeliyim eve gidince.

İzleyeceğim birazdan. TBBT de başlasa fena olmayacak..

Önce bileğini görmüştük şimdi birazcık daha yukarı çıktı bikaç bölüm sonra amuda kalkarsa yüzünü de göreceğiz annenin :D

SPOILER

Bölümü izledim de bence o sarı şemsiyeli kadın "Yeni fırsatlar, yeni insanlar" anlamına da geliyor olabilir. Hani "Victoria olmadı, önümüzdeki kadınlara bakacağız" gibisinden. İlla anne o olacak diye bir şey yok bence.

Ama bölüm güzel olmuş. İlk bölümleri her zaman severim.

50 saniyede barney&robin

[video=youtube;I6SJkBuXapU]https://www.youtube.com/watch?v=I6SJkBuXapU[/video]

:o

Sv: How I Met Your Mother

Sezon 1'den bakmak gerek

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Spoiler 8x1

Barney'nin 50 saniye olayı efsaneydi. Anne Victoria değil, duraktaki kız. Bu sezon dizinin son bölümü 1-2 bölüme Victoria olayı bağlanır diye düşünüyorum, zira yeni kızla biraz vakit geçirip kıza ısıtılması lazım seyircinin. Barney ve Robin'in ikisinin de evlenmek istemiyor olması güzel. Yeniden kırık kalplerle izlemeyeceğiz ikisini.

Bu arada resmi açıklama varmış, bu sezon dizinin son sezonuymuş.

Son sezonu olması kötü olmuş.Marshal ve Lilly'nin uykulu halleri daha çok hoşuma gitti.

Geri
Üst Alt