hp servisi

Sami Karakoç

İmparator
Beyler HP victus laptopum var. Termal macunu kurumuş muhtemelen yükte direk 55den 90lara fırlıyor. Laptopun bir yıl daha garantisi var. Servise versem macun değişimi ve fan bakımını ücretsiz yaparlar mı? HP servisine daha önce işi düşen oldu mu hiç

Beyler HP victus laptopum var. Termal macunu kurumuş muhtemelen yükte direk 55den 90lara fırlıyor. Laptopun bir yıl daha garantisi var. Servise versem macun değişimi ve fan bakımını ücretsiz yaparlar mı? HP servisine daha önce işi düşen oldu mu hiç
Normal şartlarda yapmaları lazım - kullanıcı ile bağlantılı iş değil - termal macunu istesende etkileyemezsin günlük kullanımda. %99 yapmaları lazım ama burası türkiye "O bakıma girer garanti sayımaz 2387283293 ücreti var ifinim" diyedebilirler.

ben asus laptopta ekranın bağlantı kablosu sıkıntılıydı - onu verdim 2.5 ay sonra geri aldım 15 dklık iş için. Gerçi BİMEKS ti garanti ve Bimeks>Asus servis > bimeks şeklinde döndü laptop bana - bide batma sürecindelerdi sanırım.

TR de yetkili bile olsa "emanet" etmekten nefret ediyorum.

Normalde yapmaları lazım. Isınıyor sikeyeti ile gonder. Laptop gaming serisi ise, ve oyun oynamıyor isen cihazın maksimum çekeceği watt'a limit koymalarini belirt. 65w olması gayet yeterli olur.
Bu HP laptoplari baya pohpohladilar. Milletin elinde patlayacak bence.

Macun degisimi ve fan bakimi gibi seyler garanti altinda olmaz normalde. Garanti dedigin fabrika kurulumundan kaynaklanan bir kusur/sorun ortaya cikarsa devreye girer. Ek servis aldiysan ek ucret karsiliginda onu bilemem.

Ama direk isinma problemleri varsa onu oyle bildir belki o sekilde yaparlar.

Normalde yapmaları lazım. Isınıyor sikeyeti ile gonder. Laptop gaming serisi ise, ve oyun oynamıyor isen cihazın maksimum çekeceği watt'a limit koymalarini belirt. 65w olması gayet yeterli olur.
arkadaşım aldı eskisine göre iyi tabide biraz sıkıntılı konuştu.

şahsen Asus'un dışına hiç çıkmadım uzun süredir - ofislerde de genelde fiyat/performans olduğundan MSI tercihleri oldu.

çok pahalı oldu piayasa yav ben benim külüstürü nasıl değiştireceğim bilmiyorum.

Macun degisimi ve fan bakimi gibi seyler garanti altinda olmaz normalde. Garanti dedigin fabrika kurulumundan kaynaklanan bir kusur/sorun ortaya cikarsa devreye girer. Ek servis aldiysan ek ucret karsiliginda onu bilemem.

Ama direk isinma problemleri varsa onu oyle bildir belki o sekilde yaparlar.
Katılıyorum "termak macun vs" detaylara girersen servis diye kitlerler

ısınma problemi diye tarif edip geçebilirsin bence de

arkadaşım aldı eskisine göre iyi tabide biraz sıkıntılı konuştu.

şahsen Asus'un dışına hiç çıkmadım uzun süredir - ofislerde de genelde fiyat/performans olduğundan MSI tercihleri oldu.

çok pahalı oldu piayasa yav ben benim külüstürü nasıl değiştireceğim bilmiyorum.
Asus, MSI tek geçerim bende. Lenova da düşünülebilir. HP laptoplarda hiç yükte olmasa bile işlemci ve ekran kartı en ufak işlemde Max. Güçte calisabiliyor. O yüzden çekeceği watt değerine kullanıma göre sınırlama yapmak laptopun omurunu uzatır.

Bende kovalıyorum. Asus g16 serisi 4060 li model. Dediğin gibi 50 binden assagi iş yapacak laptop yok.

Asus, MSI tek geçerim bende. Lenova da düşünülebilir. HP laptoplarda hiç yükte olmasa bile işlemci ve ekran kartı en ufak işlemde Max. Güçte calisabiliyor. O yüzden çekeceği watt değerine kullanıma göre sınırlama yapmak laptopun omurunu uzatır.

Bende kovalıyorum. Asus g16 serisi 4060 li model. Dediğin gibi 50 binden assagi iş yapacak laptop yok.
%99 abim almanyadayken şu kasımdaki black friday dünyasından bir şey olabilir. Burda indirimler komedi oluyor çünkü.

orda da Y ve Z harfleri yer değişik hiç sevmiyorum ama... daha uyguna geleceğine %1000 eminim.

%99 abim almanyadayken şu kasımdaki black friday dünyasından bir şey olabilir. Burda indirimler komedi oluyor çünkü.

orda da Y ve Z harfleri yer değişik hiç sevmiyorum ama... daha uyguna geleceğine %1000 eminim.
Vallaha varsa yurtdışından tanıdık. Ona ömür boyu dua karşılığında bir laptop getirmesini şöyle bence. Bizde fiyatlar çok zor iner. Şu an kampanya adı altında yapılan laptoplarin alayı, ellerinde patlayan 3050 li laptoplar. Onlarda bile 25 bin para istiyorlar.

Vallaha varsa yurtdışından tanıdık. Ona ömür boyu dua karşılığında bir laptop getirmesini şöyle bence. Bizde fiyatlar çok zor iner. Şu an kampanya adı altında yapılan laptoplarin alayı, ellerinde patlayan 3050 li laptoplar. Onlarda bile 25 bin para istiyorlar.

yok ordan çözeceğim ararlıkta yılbaşı için gelecek - kasımda indirimler oluyor, yapacağız bir şeyler.

Turbo boostu kapattım. 60dereceyi geçmiyor ama bu seferde FPS düşüyor.

2018'de Monster almıştım termal macun ve fan bakımını senelik yaptırıyorum. Ömür boyu bedavaymış bu işlem adamlar ücret almıyor. Para isteyeceklerini sanmıyorum ama genel ısınma şikâyetiyle göndersen daha iyi olur

hplerde ısınma sorunu genel olarak var, yapacak bir şeyin yok kronik bi durum

hp laptopum vardı bir kere bi sorun için teknik servislerini aramıştım bana arıza tespiti için 100 dolar alıyoruz demişlerdi. o an satıp bi daha da hiç hpye bulaşmamaya karar almıştım

Garantisi olan bir laptop ise macunla alakalı bir şey olduğunu sanmıyorum

Geri
Üst Alt