# Hugo Almeida

Şu an tüm yerli forvetlerden daha iyi top tuttuğunu düşünüyorum, yani bizdeki yerlilerden. Hava toplarına hakim de, sanırım Bjk de d,ye gözüme böyle gözüküyor bilmiyorum.

bizim arkadaşlar var almeida sizde oynar diyor drogba giderse diyor adamları görsen ramon motta ersan filan dünya yıldızı beşiktaşlıları bu yüzden sevmiyorum

Forumda tartisma ve goruslere saygi kulturunun sifir olmasi kalp kirici. Giderek antulasiyoruz sanirim.

Daha iyi bir bitiriciliğe sahip olsa, şuan üst düzey liglerde izliyor olurduk. Kaliteli bir oyuncu olsa da istikrarsız ve yaşı istenilenin üstünde. Ezeli rakiple özdeşleşmiş bir oyuncu olması ve az önce saydığım nedenlerden dolayı, hayır diyorum.

Konuya bakin, ciddi olamazsiniz :42:

ben hemen kaciyorum..

Tamam Suarezi alicaz ya rahat olun. Kulubeye de Ibrahimovic. On sozlesmeler imzalanmis.

Gayet güzel öneri beyler niye bu kadar üstüne gittiniz ki bu fikrin

Geçen sene "ama fernandes x(" filan yazıyodu bazı arkadaşlar forumda ondan dolayı garipsedim bende.O geleceğine bu gelsin

Hem yabancı, hem de senelik 2 milyondan aşağı istemeyecek olan adamı alacaz bide kulübede oturtacaz (ki yabancı sınırında kulübede de oturamaz, tribünde oturur) Şu lükse bak bizde ki :D

bence olur.adam feneride seviyor.her maç birli ikili çakıyor bi güzel.eldekilerden iyi.vasat beşiktaşı ayakta tutan adamdır almeida

Kulübede oturacak olsa bile sağlam para ister bu eleman, gerek yok bence. İyi oyuncu, lafım yok ama yaşadığımız son felaketlerden sonra yurtiçinden lejyoner topçu isterken bin kere düşünmek lazım. Hatta düşünmeye de gerek yok, yurtiçinden yabancı topçu almayalım lütfen.

yabancı sınırı varken hiç gerek yok yabancı sınırı kalksa bile hiç gerek yok kaliteli birçok yabancı forvet var almeida 3.sınıf bir santrafor spor toto çöp ligde idare ediyor işte

Yabanci siniri gelecek sezon böyle kalirsa yada 5+3 olursa biraz zor.

Yetersiz bir forvet.Bjk gibi takımlar için çok iyi bizim gibi üst düzey takım içinse gereksiz bir forvet olur.Yedek için bile olsa yıllık ücreti 2.5 tan asagı olmaz.

Nasıl dalga geçeceğimi bilemedim. Kilitlendim kaldım.

Caner önerisi bile nispeten biraz akıl kırıntısı barındırıyordu.

Geri
Üst Alt