# Hugo Almeida

Daha iyisini alabilmeliyiz.

Drogba ile anlaşmak ise intihar olur.

bu hiyari almak gibi bir durumun olmadigini tahmin ediyorum

Dzeko balotelli düşünüyoruz bu çapsız ne yapacaz adam bi çalım atana kadar 1 ton kömür yakıyor geçiniz

Iyi adam ama gerek yoq

^amaalive^

Bugün gene hayranlıkla izledim. Şişirilen bütün topları raket gibi indirdi, sırtı dönük onlarca top alıp sakladı, sürekli oyunun içindeydi. Adam komple forvet. Gökhan Töre de çok iyiydi. Sezon sonunda ikisini paket yapmalıyız.

Bugün gene hayranlıkla izledim. Şişirilen bütün topları raket gibi indirdi, sırtı dönük onlarca top alıp sakladı, sürekli oyunun içindeydi. Adam komple forvet. Gökhan Töre de çok iyiydi. Sezon sonunda ikisini paket yapmalıyız.

Töre neyse de Almeida uzak dursun

Sınır kalkarsa ancak Burak Yılmaz yerine alınabilir.

Tabi Burak'ı da şöyle bir 8-10 Milyon Euro'ya okutmak kaydı ile.

Aksi halde asla bizim takımda olmamalı.

Balotelli,Dzeko hatta İbra konuşulurken Almeida yakışıksız kalmış renkdaşlar.Yabancı sınırlaması olduğu müddetçe yedek olarak da gereksiz ve lüks olur.

Fener markaja almıs,sene sonu bedelsiz bir Hugo'ya hayır demem,29 yasında ligi cözen,havadan yerden etkili,bu seneki performansı ortada olan bir eleman,Burak ile Umut'u kovup 2 tane de klas yerli golcü alsak cok iyi olur,gerci pek yerli golcü yok ama yine de 1-2 isim akıla geliyor..

Fener markaja almıs,sene sonu bedelsiz bir Hugo'ya hayır demem,29 yasında ligi cözen,havadan yerden etkili,bu seneki performansı ortada olan bir eleman,Burak ile Umut'u kovup 2 tane de klas yerli golcü alsak cok iyi olur,gerci pek yerli golcü yok ama yine de 1-2 isim akıla geliyor..

Fenere giderse geçmiş olsun.

Ligde şampiyon yapar, Avrupa olumsuz

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt