# Hugo Almeida

Burak ve Umut'a kıyasla cidden klas duruyor ama bize daha iyisi ve sağlamı lazım.

Eğer Fatih Terim olsaydı ve 4-4-2 oynasaydık. Almeida tam aradığımız tipte oyuncu olurdu çünkü Fatih Hoca'nın sistemine çok uygun bir oyuncu ama artık tek forvetli bir dizilişte komple bir golcü ile oynamamız lazım.

Yıllardır bir tane şöyle basıp giden bir forvetimiz olmadı..Hep pivot santrfor tarzı adamlar oynadı..Bence illa hava toplarında iyi uzun bir adama gerek yok hızlı - paslı oyunu bilen bir forvet lazım bize tabi bitiriciliği de normalin biraz üstü olmalı.. Almeida tipi forvetlerden ziyade Doumbia bence çok güzel bir seçim olur..

Su ise bak arkadas. Elimizdeki "forvet" denen adamlar o kadar kötü ki, gözümüz böyle adamlari görünce fink atar hale geldi.

Bosman diyorsak defansa Kaboul,Santrafora Villa diyorum.

Almeida'dan başka oyuncu mu yok Avrupa'da ? Hem müzmin sakat Almeida . Bize siyahi bir oyuncu lazım . Ayağında top tutan birisi lazım Sow gibi Balotelli gibi Bony gibi Drogba gibi ..

Sezon başı iyiydi aslında. Prandelli'nin Tony'i prtlatması gibi bu da parlar mı acaba? Beşiktaş bitirdi bu adamı da.

Tapatalk

Sezon başı alınmasından yanaydım bende ama 2-3 maçını izledim ve kendinden nefret ettirdi resmen. Burak Yılmaz onun yanında Diego Costa kalır şu anda

Sent from my iPad using Tapatalk

Dün Napoli maçının ilk yarısını izledim ve evet şu an için bitik durumda. Bir tane boş kafa topu geldi, gitti kalecinin kucağına attı. En iyi yaptığı işi bile yapamıyor durumda.

dünya ne kücükmüs be? seneye yabanci siniri kurali farkli olacak ve sanki almeida disinda dünyada baska forvet yokmus gibi biz onu alacagiz öyle mi?

Geri
Üst Alt