Hukukçular Son Noktayı Koydu "Seçim Olacak"

Cevap: Galatasaraylı Hukuk Profesörleri: "Seçim Olacak"

Arkadaşlar şikayet edin. Cevap vermeyin. Konu kapansın. Karşılıklı cevaplar uzattıkça uzatıyor meseleyi.

Bu konuda bazılarının iq'su iki haneli rakamlarda geziyor. Ne yazılanları okumak keyif veriyor,nede cevap vermek.

Polat'tan olay sözler

Bugün mali kongreyle ilgili avcıya ifade veren G.Saray Başkanı Adnan Polat, Jerfi Fıratlı'nın cenaze töreninde çok tartışılacak sözler söyledi. Cenazede Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile sohbet eden Polat, 'Seçim ne olacak?' sorusuna "Seçim olmayacak ki zaten, yargı seçim yapamazsınız diyor" dedi.

Görüntüler birazdan Ligtv.com.tr'de olacak...

(LİGTV)

Neyse ben gidiyorum işim var meydan sizin...

Polat'tan olay sözler

Bugün mali kongreyle ilgili avcıya ifade veren G.Saray Başkanı Adnan Polat, Jerfi Fıratlı'nın cenaze töreninde çok tartışılacak sözler söyledi. Cenazede Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile sohbet eden Polat, 'Seçim ne olacak?' sorusuna "Seçim olmayacak ki zaten, yargı seçim yapamazsınız diyor" dedi.

Görüntüler birazdan Ligtv.com.tr'de olacak...

(LİGTV)

...

LİG TV haberi internet sitesinde girdi....İşte şimdi esas bomba patlıyor!!

yav seçim olacak mı?

çok yanlış mesajlar atılmış hiç yakıştıramadım size , ne demek kızı varmı yok kendisiyle uğraşmayalım kızı yeter filan.. bu kadar düşmeyelim forumdaki arkadaşlardan ricamdır..

Geri
Üst Alt