Hükümetten Fenerbahçe'yi Şikeden Koruma Yöntemleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serkan Yalçın

Sarı Üye
VERGİ KONUSUNDAKİ HABERLER ASILSIZDIR!

Yazılı ve görsel basında Şirketimiz veya Kulübümüze ait olduğu ifade edilen 140 milyon TL vergi borcuna ilişkin haberler asılsızdır ve kasıtlı olduğu bellidir.

Şirketimizin ve Kulübümüzün, vadesi gelmiş, muaccel ve ödenmemiş herhangi bir vergi yükümlülüğü bulunmadığı gibi, içeriği ve kapsamı dahi henüz bilinmeyen bir kanun tasarısıyla Kulübümüzün ilişkilendirilmeye çalışılmasının itibarımızı zedelemeyi hedeflediği son derece aşikârdır. Kulübümüzün vergi konusundaki durumu diğer büyük kulüplerin olduğundan da farklı değildir.

Söz konusu kasıtlı ve mesnetsiz haberlere itibar edilmemesi gerektiğini önemle rica ederiz.

arkadaşım sen gsarayımızın açıklarını niye böle yazıyosun

bu haber yayılmadan imha edilmeli

arkadaşta sürgüne gönderilmeli

hep onlara mı çalışacaklar biraz da bizim yararımıza bir şey olsun

yalan haber. bu arada cumhuriyetin fb yanlısı olmasından cidden gına gelmeye başladı. akp sevmeyen biri olarak cumhuriyetede ayağını denk almaya davet ediyorum

Ülkenin sanki futbola/spora endeksli yönetildiğini düşünerek yapılmış, beyinsizce bir haber. Hem de Cumhuriyet yapıyor bunu, hiç yakıştıramadım.

Galatasaray, Fener filan farketmez. Haber doğru ise büyük ayıp. Bu vergi affı garibanın sırtına benzinden, ekmekten, buğdaydan binecek. Hazine bu parayı bir şekilde alacaktır. Hazien zarar etmez kural bu.

Yazık yani, vergiyi ödeyemeyen batsın arkadaş. Rangers maddi sıkıntılardan düşüyorsa herkes maddi yanlışların cezasını çekmeli. Bir yandan Burak ve Selçuk'a 4 senede 90 trilyona yakın para öde, öbür yandan garibin, yetimin malının üstüne kon.

Hükümet de bir daha gariban filan demesin. Allah sorar bunu. Böyle saçmalık olabilir mi?

Şikenin cezasını verme, vergiyi affet, ama baklava çalan garibanı kodese tık. Ne güzel adalet...

Not: Son 15 yıldır sık sık duyuyorum bu vergi affını o yüzden sinirlenerek yazdım. Daha önce de çıktı sanırım bir kaç af.

Cumhuriyet'in spor müdür Arif Kızılyalın değil miydi? Koyu Galatasaraylı kendisi bir de..

1 kuruş vergi sgk borcum yok ben salak mıydım bunları öderken ..Allah belasını versin bu sistemi kuranların da saçma sapan aflar getirenin de..

Ligde 8 kulübün ise borcu yok. Bu kulüpler; Fenerbahçe, Sivasspor, Balıkesirspor, Gençlerbirliği, Akhisar Belediyespor, Kasımpaşa, Kayseri Erciyesspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor.

Beyler haber kesin yalan

İstanbul Büyükşehir Belediyespor diye bir takım yok ligde

Neyse bari takımımıza bir faydası dokunsun..Bundan sonra ayağımız yorganımıza göre uzatsak diyeceğim ama Burak ve Selçuka ödenecek paraları görünce öyle olmadığını anlıyoruz..Adamlar tüm sene şov yapan Canere 1.8 veriyor biz sahada s.çan Selçuka 3 veriyoruz..

arkadaşım sen gsarayımızın açıklarını niye böle yazıyosun

bu haber yayılmadan imha edilmeli

arkadaşta sürgüne gönderilmeli

Açığımı kalmış 1 haftadır her yerde yazılıp çiziliyor. Ayrıca Medyanın bu olaya bakış açısını göstermek istedim. Bu haber diğerlerinden farklı yapılmış çünkü. Ayrıca bu konudan dolayı ne sürgününden bahsediyorsun sen. Sana mı kaldı bu.

Galatasaray, Fener filan farketmez. Haber doğru ise büyük ayıp. Bu vergi affı garibanın sırtına benzinden, ekmekten, buğdaydan binecek. Hazine bu parayı bir şekilde alacaktır. Hazien zarar etmez kural bu.

Yazık yani, vergiyi ödeyemeyen batsın arkadaş. Rangers maddi sıkıntılardan düşüyorsa herkes maddi yanlışların cezasını çekmeli. Bir yandan Burak ve Selçuk'a 4 senede 90 trilyona yakın para öde, öbür yandan garibin, yetimin malının üstüne kon.

Hükümet de bir daha gariban filan demesin. Allah sorar bunu. Böyle saçmalık olabilir mi?

Şikenin cezasını verme, vergiyi affet, ama baklava çalan garibanı kodese tık. Ne güzel adalet...

Not: Son 15 yıldır sık sık duyuyorum bu vergi affını o yüzden sinirlenerek yazdım. Daha önce de çıktı sanırım bir kaç af.

Aynen, devlet asıl vergi alması gereken zenginler yerine, fakir fukaradan vergi alıyor, patronların yalakaları ya vergi affı çıkarıyor veya aldıkları ev araba karşılığında vergi indirimi yapıyor, zengin parasına para katıyor, gariban insanlar sürünmeye devam ediyor..

Yazılı ve görsel basında Şirketimiz veya Kulübümüze ait olduğu ifade edilen 140 milyon TL vergi borcuna ilişkin haberler asılsızdır ve kasıtlı olduğu bellidir.

Şirketimizin ve Kulübümüzün, vadesi gelmiş, muaccel ve ödenmemiş herhangi bir vergi yükümlülüğü bulunmadığı gibi, içeriği ve kapsamı dahi henüz bilinmeyen bir kanun tasarısıyla Kulübümüzün ilişkilendirilmeye çalışılmasının itibarımızı zedelemeyi hedeflediği son derece aşikârdır. Kulübümüzün vergi konusundaki durumu diğer büyük kulüplerin olduğundan da farklı değildir.

Söz konusu kasıtlı ve mesnetsiz haberlere itibar edilmemesi gerektiğini önemle rica ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

konu kilit

Ulan klüp dün aciklama yaptı yalan diye hala konusunu acıyonz !! Kilid

Yahu bu haberde bir yamuk var kuşların vergi borcu bizden az olamaz adamların yaptığı hangi iş doğru ki vergilerini adam gibi ödesinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt