- 18 Temmuz 2009
- 80.772
- 225.464
- 5.093
geçen hafta yenmeseler düşerlerdi, düşeceklerini sanmıyorum/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var ama bunu yenerlerse kurtarirlar ,yenilsinlerde en azından son maça kalsın1 er maç daha yok mu yav ?
Derby yenmek zorunda kurtarmak için - yenilirlerse harika tabi de 1 şansları daha var gibi duruyor.Var ama bunu yenerlerse kurtarirlar ,yenilsinlerde en azından son maça kalsın
Derby tek rakipleri. Kaybetmezlerse kaldılarVar ama bunu yenerlerse kurtarirlar ,yenilsinlerde en azından son maça kalsın
Derby yenmek zorunda kurtarmak için - yenilirlerse harika tabi de 1 şansları daha var gibi duruyor.
Luton yensinde ilk etapta.
bu arada league 1 hadi preimierin ucu - tuş kaşa çarpar bir şey olur diye "aman ha " dediğim durum du ama burdan düşerse kolay kolay burnunu kaldıramaz acun orada ...hem fenere para hem oraya para zor dayanır.
ama eskaza EPL TV geliri gelmesi gibi bir senaryo aman diyeyim.
Maça bakacağım DerbyciyizDerby tek rakipleri. Kaybetmezlerse kaldılar
sus ulan cenabet herifDüstüler bence
Charlton bugün yenerse gelemez , son maç Lincoln City darbeyi vurur WrexamaUlan Wrexham harbi geldi gelecek Championshipe he ...
Hull cityi düşürecem daha Aralık'ta söylemiştim dostum, kahpelerin yeri diptir herzamanGoooooolll Luton attı
Konya ve hull arasinda tercih yapsan hangisinin düşmesini isterdinGoooooolll Luton attı