hull city

işte böyle sokarlar

Jeton vs olaylarında sonra bunlardaki düşüş umarım ingilterede araştırılıyordur.
Geçen sene tuzlaspor muhabbetlerinden sonra ülkemizdeki güzide kulüplerimizden birisinin bile isteye düşüşe geçmesi ardından başkanları ben gidiyorum bıraktım demesi, peşine anlamsız bir şekilde oyuncularını göndermesi, son olarak da lig başladıktan sonra garanti olsun diye 20 yaşında 500 binlik herifin sözleşmesini fesih etmeleri vs.
Benzer işler. Bu ülkede araştırılmıyor oralarda araştırılır umarım.

İsmi cismi olmayan suriyeli adamın %50 sine 4,5 vermişlerdi. Şunu bizden biri yapsa birileri sponsorluk parasıyla örgüt parasını ilişkilendirmişti.

Umarm gün yüzü görmez 200 milyon sterlin zarar ettirir. Gerçi kulübün kendisine ait olduğunu da düşünmüyorum ya. Bir aracı lazımdı bunu buldular.

turkish betting partner diye burda yasaklı olan firmadan hul aracılığı ile para alıyor
sonra pedro ve lincoln gibi ifbnin para ödemeğe yükümlü olduğu topçuları hul citye götürerek ifbnin yükümlülüğünü orıya taşıyor
türkyiede illegal olan bet sitesinden aldığı para ile ifbnin borcunu kapatıyor yani
bi tek kendini akıllı sanıyor allahın animatörü

turkish betting partner diye burda yasaklı olan firmadan hul aracılığı ile para alıyor
sonra pedro ve lincoln gibi ifbnin para ödemeğe yükümlü olduğu topçuları hul citye götürerek ifbnin yükümlülüğünü orıya taşıyor
türkyiede illegal olan bet sitesinden aldığı para ile ifbnin borcunu kapatıyor yani
bi tek kendini akıllı sanıyor allahın animatörü

Ooo ne güzel tezgah. Galatasaray her şeyi yapıyor diye tvlerde ortalığı yık. Yurtdisinda ise bütün iddaa siteleriyle sponsorluk imzala.

Hadi düş artık. Bi alt ligde yaratık gibi takımlar var bunları çıtır çıtır yerler orada.

Geri
Üst Alt