Hürriyet Gazetesinin Amacı Ne! Yapılan Haberler Siliniyor!

Yasaklı haber kaynaklari listemizde yoksa oraya alınmalı bence hurriyet

Lan salak yönetim niye hala açıklama yapmıyorsunuz. Resmi hesaptan bunlara bi cevap yazmak bukadar zor mu

Ali Naci KÜÇÜK bildiğin Fatih TERİM düşmanı bir şerefsizdir. Muhtemelen bizim Galatasaraylılar tarafından mamalanıyor.
Yanlışın var. Ali Naci Küçük, Fatih Terimi sever ve hep savunur. Hoca hata Ali Naci’nin doğum gününde kendisini arayıp doğum gününü kutlamıştı.

Mesele Ali Naci Küçük değil. Ali Naci sadece iyi bir Galatasaraylı ve maaşlı eleman.

Kaldı ki Ali Naci Küçük kendi sayfasında öyle bir şey paylaşmadı. Allah bilir Hürriyet sayfası ANK’ten izin almadan bunu kendi sayfasından paylaşmıştır.

Gokhan cira, tuzla teknik direktoru ve hurriyet
Aleni organize birbisin icindeler
Akillari sira basta muslera bize ceza aldirmak icin kumpas kurmuslar cok belli

Yanlışın var. Ali Naci Küçük, Fatih Terimi sever ve hep savunur. Hoca hata Ali Naci’nin doğum gününde kendisini arayıp doğum gününü kutlamıştı.

Mesele Ali Naci Küçük değil. Ali Naci sadece iyi bir Galatasaraylı ve maaşlı eleman.
Mamasını kim veriyorsa zamanı gelince ona köpeklik yapar terim merim tanımaz.bukadar basit

ama nando öyle bi lafi koydu ki . Görüntü felan yok silmeleri gerek artik

ulan 2-3 tane görüntü vardı silinmeden yakalayabilseydim keşke, bunları yakalama imkanı var mı? 2 tane konudaki görüntüyü yakaladım. Sayfayı yenileyince silindiklerini gördüm

inşallah haftasonu derbide meydan kavgası çıkar da belanızı bulursunuz.haysiyetsizler çetesi

Geri
Üst Alt