- 10 Nisan 2013
- 53.419
- 33.225
- 2.993
Bunu gündeme getirin twitterda @Alper Altun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yıllardır diyorum bu Ali Naci ye güvenmeyin diye. Buna rağmen her transfer döneminde şunun ağzına bakıyor millet.
Bir aralar Dursunun elemanıydı şimdi ise kimin elemanı belli değil.
sent via GSC
Yanlışın var. Ali Naci Küçük, Fatih Terimi sever ve hep savunur. Hoca hata Ali Naci’nin doğum gününde kendisini arayıp doğum gününü kutlamıştı.Ali Naci KÜÇÜK bildiğin Fatih TERİM düşmanı bir şerefsizdir. Muhtemelen bizim Galatasaraylılar tarafından mamalanıyor.
su resmı hesabın sıfreyı 2 dk bulmak gerekLan salak yönetim niye hala açıklama yapmıyorsunuz. Resmi hesaptan bunlara bi cevap yazmak bukadar zor mu
Keramettin paylasiyor gordugum kadariyla.Bunu gündeme getirin twitterda @Alper Altun
Mamasını kim veriyorsa zamanı gelince ona köpeklik yapar terim merim tanımaz.bukadar basitYanlışın var. Ali Naci Küçük, Fatih Terimi sever ve hep savunur. Hoca hata Ali Naci’nin doğum gününde kendisini arayıp doğum gününü kutlamıştı.
Mesele Ali Naci Küçük değil. Ali Naci sadece iyi bir Galatasaraylı ve maaşlı eleman.
Uyuyorlardır, yaşlılar malum.Lan salak yönetim niye hala açıklama yapmıyorsunuz. Resmi hesaptan bunlara bi cevap yazmak bukadar zor mu
bunun yazdigina eminmiyiz?Kıvırma ulan musleraya attığın iftiranın hesabını ver
O tweet de ali naci etiketlenmiş ki hürriyetin muhabiri o.ama masabaşı haber yapılmışsa bilemembunun yazdigina eminmiyiz?
iste yazan kim o önemli. öglen bir hirbo vardi hürriyet'de. Terime felan sallayanO tweet de ali naci etiketlenmiş ki hürriyetin muhabiri o.ama masabaşı haber yapılmışsa bilemem