# Hürriyet Güçer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hürriyet Göçer

Orta seviyedeki Anadolu kulüpleri için yararlı olur, ama bizi ileriye taşıyamaz. Kalsın..

Cevap: Hürriyet Gücer Cim Bom'da

ya bu sezginin gs ye zarar verdiğini hala göremiyorlarmı bunlar?

Cevap: # Hürriyet Göçer

Hürriyet Güçer M.Sarp ve B.Özbek'den çok daha iyi bir önliberodur.Gerçi önlibero olması yeterli,diğerlerinin neyi düğü belli değil.

Cevap: # Hürriyet Güçer

ne işi var bunun bizde.

baris özbekin yerine yedek kalsin iste, ben cok olumlu bakiyorum eger baris özbegin yada sarpin yerine geliyorsa.

Bana kalırsa adnansgil altından kalkamayacağı bir söz verdi. Devre arası 4 tane futbolcu alacam dedi. Şimdi bunu yutmamak için ne kadar ucuz eleman varsa peşine düştü. Dörtlüyü tamamlamak için sırada KazımKazım ve FatihTekke var...

Ne kadar küçülüyoruz tam bi anadolu takımı gibi kim şaşırırki eskişehirde sarp oynasa g.antepte barış oynasa hürriyet bizle değil kasımpaşayla anılsa....

intihar sebebim olur walla bu adam gelirse hayatımda gördüğüm en düz oyunculardan tekme atmaktan başka bişi bilmiyor..

Almışızdır kuşkum yok böyle adamları Adnans kaçırmaz. Bunlar taraftarı beyinsiz sandığından heralde bakın transfer yaptık diye kandıracaklarını sanıyorlar. Ah insanlar hep başkalarını kendileri gibi sanıyor ya hiç anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt