# Hürriyet Güçer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hürriyet Güçer

Bir ara Galatasaray tribünlerinin gerçekleştirdiği protesto geldi aklıma

"Hürriyet Alma, Hürriyet Aldırma"

Nefretimsin Adnan Sezgin...

Cevap: # Hürriyet Güçer

Fanatikte anket bile açmışlar Galatasarayın yeni transferi Hürriyet başarılı olabilecek mi diye?

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz herhalde, hayırlı olsun kötü oyucu...

Bonservisini al gel Hürriyet

Sarı-Kırmızılı yönetim, Ankaragücü’nden ayrılmaya hazırlanan Hürriyet’e kapısını sonuna kadar açtı.

HTSPOR

Tecrübeli oyuncuyu renklerine bağlamak isteyen Galatasaray, yaptığı son görüşmede “Bonservisini al ve gel” çağrısında bulundu. Hürriyet’in Ankaragücü Kulübü ile bağlarını koparır koparmaz Florya’ya gelerek imza atması bekleniyor.

Cevap: Bonservisini al gel Hürriyet

Sarı-Kırmızılı yönetim, Ankaragücü’nden ayrılmaya hazırlanan Hürriyet’e kapısını sonuna kadar açtı.

Doğru floryanın 6 kapısı vardı dimi.Ahıra döndü zaten, ne kadar beygir varsa içerde.

Servet - Balta - Barış - Sarp - Hürriyet - Ayhan - Serdar - Aydın

Offf .. Hürriyet'ten hayırmı beklicez ya.

Alınmasın böle adamlar.

Barış-Sarp gibi adamların yanında sırıtmaz, orası ayrı bir konu. Bu yönetim varken başımızda, gelirse şaşırmam.

Taraftarı isyana sürüklemek içinmi çıkıyor bu haberler acaba :)

Yedek kulübesinde Baris oturacagina Hürriyet otursun daha iyi. Ama Hürriyet transferi kesinlikle o bögeye alinacak yabanci oyuncu transferini etkilememeli. Sonra çikip Sarp gibi as oyuncumuz olacaksa Allah yardimcimiz olsun.

Soyle bir sey de var. Eger yonetim ilk 11'e kaliteli oyuncular alacaksa Mustafa Sarp'in gitmesi sarti ile bu oyuncuyu yedek olarak almasi iyi ola bilir bizim acimizdan.

Benimde bonservisim yok heran aranabilirim A.Sezgin tarafından..:)

Hürriyet'e hürriyet verelim gitsin başka kulup ile görüşsün,tek bizle görüşmesi yasak olsun.

Ayrıl da gel Hürriyet.

Hürriyet için kader anları!

Teknik kadroyla yaşadığı sorunlar nedeniyle kadro dışı bırakılan Ankaragüçlü Hürriyet Güçer, kulübünden izin çıkmasını bekliyor.

Galatasaray’da seve seve oynamaya hazır olduğunu, ama bunun için öncelikle kulübüyle anlaşılması gerektiğinin altını çizen tecrübeli futbolcu, konunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyor. Kadro dışı bırakmalarına karşın bu oyuncudan para kazanmak isteyen Başkent ekibi ise, Galatasaray Kulübü’nün resmi başvurusunu bekliyor. Basın Sözcüsü Avni Kavlak, “Biz de Galatasaray’da oynamasını isteriz. Gelsinler, masaya oturalım” mesajını gönderdi.

Fanatik

Cevap: Hürriyet için kader anları!

Ne çözümü lan dalgamı geçiyorsunuz adamın sözleşmesi zaten fesh edildi :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt