hüseyin çimşir

Ligin en kötü teknik direktörüdür. Sadece bu maç özelinde de değil, şu kadro haftalardır 3 aşağıya 5 yukarıya bu oyunu oynuyor ama bireysel performanslarla kazandıkları için gündeme gelmiyor. Yav şu kadroya bu kadar kötü oyunu istesen oynatamazsın.

İsla Jailson Gustavo Deniz

Stoperde 2 tane 6 numara, sol bekte bildiğin 10 numara oynuyor. 45 dakikada tek bir tehlike yaratamadılar. Şaka gibi.

BJK maçında BJK ceza sahasında topla buluşma rekoru filan kırdı.
Kendimi tebrik ediyorum. :tbr:

inatcidir karadeniz insani

tr pasportlu insanlarin cabuk gaza geliyor gercegi

yattara'nın hiç hareketlenmeden durumu seyretmesi.

Malını biliyor çünkü. Üstteki videolardan birinde Fatih Tekke,Yattara Şivkovyak hepsi geriye gelmiş pres yiyen takımı çıkartmak için ama asıl görevi bu olan Hüseyin ortada yok. En son mecbur buna pas atıyorlar bu da kaptırıyor. Tam bir andavalmış

'hem baskı yapacağım, top kovalayacağım, top çalacağım, birde gol pası atacağım. bunları yapsam real madrid'de zidane ile birlikte oynardım. sahaya çıkıp, hocamın verdiği görevleri yerine getiriyorum.'

1594662412959.png

Malını biliyor çünkü. Üstteki videolardan birinde Fatih Tekke,Yattara Şivkovyak hepsi geriye gelmiş pres yiyen takımı çıkartmak için ama asıl görevi bu olan Hüseyin ortada yok. En son mecbur buna pas atıyorlar bu da kaptırıyor. Tam bir andavalmış
reis hüseyini sevmezmis gibi bir halin var :asd: :asd:

Geri
Üst Alt