hüseyin göçek

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
2004 yilindan beri süper lig'de mac yöneten türk hakemdir.

241120181153497950313-660x400.jpg

Şahsen tanışmışlığım var, beyefendi biri, art niyetli olduğunu zannetmiyorum. Ancak futbol piyasasında bildiğim en yeteneksiz hakemdir. Hala SL de maç yönetiyor olması inanılır gibi değil...

Bu gece en kral Fenerli gibi takılıyor.

bizim maçta olmayan faulüne penaltı çalınan sarı pipi bugün üstünde farklı forma olduğu için voleybol oynayıp penaltıdan kaçtı. ben de şerefsiz bi hakem olsam adaletten önce bana işverenin yanında dururum. o yüzden hüseyin gökçek'i tebrik ediyorum performansından ötürü

Kırmızı gösterdikten sonra muhakkak eyyam yapar penaltı verir dedim ve 6 dakika sonra eyyam yaptı.

Adi bir hakem. Başka lafa gerek yok.

tff başkanı olacak olan o karakteri mechul çıkıp marka değerinden bahsetsin. Para için arapların dansözlüğünü yaptıracağına onuruna yakışır davransın, gerçi davranıyor da olabilir.

Lan bu hetif hala hakemlik yapıyomu, bunun kadar şaibeli bir hakem yeryüzünde yoktur, biz boşuna maç izliyoruz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim yönetim sağolsun haftaya bizim maça atanıp puanımızı çalar bu it.

Şu adamın hala hakemlik yapması Galatasaray'ın ayıbı. Trabzon bile kendilerini doğrayan hakemlerin kariyerleri bitirebiliyorken bu ve diğerleri Galatasaray'ı dogradiktan sonra hakemliklerine devam edebiliyor. Hatta ödüllendirillyor.

Geri
Üst Alt