Hüseyin Nihal Atsız'ı Rahmetle Anıyoruz

Kemal Bulur

Gakkoş
10 Numara!
Uçmağa varışının 39.yilinda Atsiz Atayi saygiyla ve özlemle anıyoruz ruhu şad olsun.

f1afd58f9de927ca6181fdc2dad8caf8.jpg

Ruhu şad olsun,dedikleri bir bir çıktı,çıkmaya da devam ediyor yapacak bir şey yok maalesef.

Vaktiyle bir Atsız varmış…'' derlerse ne hoş!
Anılmakla hangi bir ruh olmaz ki sarhoş ?

H.Nihal Atsız

Büyük üstadın ruhu şad olsun.

Ruhu şâd olsun Atsız Ata'nın..

Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü,
Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü..

bu arkadaşı yakarak mı uğurladılar öte tarafa!!!!

Vaktiyle bir Atsız varmış derlerse ne hoş,
Anılmakla hangi bir ruh olmaz ki sarhoş?

Ey geçmişin yiğitleri! Selam sizlere,
Ey yarının şehitleri! Selam sizlere!

Selam size! Üstünüzde bütün bakışlar,
Bir gün olur, tarih sizi elbet alkışlar!

şaka gibi.. gs forumuna bak atsızcılık yapılıyor sorsam hangi fikirlerini savunuyorsunuz bilen yok? bilmeyen arkadaşlara söyliyim bu vefat eden arkadaş aşırı faşist görüşleriyle tanınır hele oğluna bir vasiyeti vardır ki absür komedimi desem yoksa melodrammı desem belli değil neyse şimdi neden savunduğunu bilmeyenler saldırmaya başlayacak en azından hakkında fikir sahibi olmayanlar araştırısa görür ne demek istediğimi

Milliyetçi bir insan olarak Atsız'ın bir çok düşüncesini abartılı, aşırı faşistçe bulsam da Türk Dünyası'na olan hizmetlerinden dolayı "Vaktiyle bir Atsız varmış, Var olsun!" diyorum.

Ali Serhat kimsenin Atsizcilik yaptigi yok canin istemezse girip buraya yazmazsin bilenler yaziyor zaten çok uç fikirde bir insan olabilir bu onun başka doğru fikirleri savunmadigi anlamına gelmez , oturup hayat felsefesi yapan da olabilir bu fikirleri sorgulamak bizim haddimiz değil, bu fikirleri inançlı birinin savunmayacagi anlamına da gelmez herkes anladigi kadarini kendine pay eder.

Şöyle fikir sahibi olmadan başkaları adına yorum yapan arkadaşlar o kadar komik oluyorlar ki..

Milliyetcilige karsi degilim, benimde icimde milliyetcilik vardir. Ama bu fikirler bana cok asiri geliyor, ve ben böyle fikirleri benimsemem, tam tersi karsisinda dururum. Bana göre Nihal bey zeki bir adamdi, ama gidebilecegi en yanlis yolu secti kendine. Türkiye icin faydali bir adam olurdu, eger bu yolu secmeseydi.

Allah rahmet eylesin

Geri
Üst Alt