Hüseyin Yücel: "Beşiktaş'ın babalarına gideceğim, herkesten 2'şer milyon Euro isteyeceğim"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Beşiktaş Başkanı Hüseyin Yücel: "Beşiktaş'ın babalarına gideceğim. 40-50 kişiden 2'şer milyon € isteyeceğim. Bunu 36 ay taksitle geri ödeyeceğiz. Faiz isteyen olursa, faizi biz cebimizden vereceğiz. 2 Milyon € verirler herhalde! Bağış istemiyorum, borçlara da kefil olacağım!"

Hüseyin Yücel: "10 milyon TL'yi söylerken biraz hiciv yaptım ama 10 değilse, 15 milyon TL'dir. Maaşları ödeyecek paramız yok. 50M€ açık var."

Hüseyin Yücel: "Ciro Immobile,Paulista ve Rafa Silva'nın imza paralarını kulübe hibe ettim."

Hüseyin Yücel: "Sergen Yalçın olmazsa aklımda bir kişi daha var. Daha görüşme yapmadık. Kendisine 6 aylık sözleşme teklif edeceğim. Eğer birini bulabilirsem getirip, Serdar hocayı da onun yardımcısı yapacağım."

Hüseyin Yücel: "Bu durumdaki Adana Demirspor maçını kaybetmek ne demek? Fenerbahçe maçında böyle oynamıyorsunuz ama verilecek ekstra paralara göre oynuyorsunuz. Ben bu oyuncuların kimler olduğunu da biliyorum. Artık buna göre davranacağız."

80-100 milyon dolar arasında bunların BB borcu demek ki. O da güzel hikayeymiş bu arada bu Arat'ın yolundan devam ediyor gibi. İmmbobile ve Paulista için imza parası yok diyordu bu gün var demeye başlamış. Rafa'nın 10 milyon imza parasını mı hibe etti acaba yoksa onu da 3 yıla böldürdükleri için mevcut ödediği 3 milyon civarını mı hibe etti?

Ali Koç’a gidip bir sponsorluk daha isteyeceğim demek istemiş.

Aliiiiiii koooşşşş babana atlayacaklarrrr

Beşiktaş'ın babaları;

tenor.gif

Kulübü döviz bazlı borçlandırma hayalleri var sanırım.

Geri
Üst Alt