Hüseyin Yücel: "Biz çıkıp ağlamıyoruz. Fikstürden şikayetçi olan varsa Avrupa'ya katılmasınlar"

önce diyorki:

"Spor adamlarının bu tip söylemlerde çok dikkatli olması lazım. Zemini biz hazırlıyoruz, ondan sonra hastanelere koşuyoruz."

sonra bunu diyor:

"Fikstür konusunda Beşiktaş bu sezon çok ciddi bir dezavantaja sahip. Ama biz çıkıp ağlamıyoruz. Bundan şikayetçi olan varsa Avrupa'ya katılmasınlar."

Ulan burada bile hocaya laf yapıyorsunuz.

Fikstür, sıkışıklık konusunda Okan hoca %100 haklı. Kasımpaşa maçı sonucu bunu değiştirmez. Avrupa’da bir sürü büyük teknik adamlar ve futbolcular bundan şikayetçi.

Beşiktaş hayatında böyle maç mı görmüş seviniyorlar Avrupa’da ismimizi duyuracağız diye

Ha duyurdular işte 4-0

Son düzenleme:
bjk küçüklüğü bambaşka bir şey. Muhatap almamak en doğru davranış olacaktır, kudursunlar.

haklı

ben ağlayan hoca istemiyorum kardeşim!!!!

yeter beee şunları konuşturuyor!

Futbolcuları kazandıkları para ya da profesyonel sporcu olmaları onları robot yapmıyor arkadaşlar.

Kırıktan sonraki en tehlikeli sakatlıklar kas, eklem ve sinir sistemi üzerine binen stresin patlak vermesiyle oluşur.

Rodri sezonu niye kapattı.

Bjknin fiksturu bizden daha kazik hatta bizimkisi kazik bile degil

Okan hoca rakiplere malzeme.vermemeli

Bunların hepsine Okan efendi sağolsun biz malzeme veriyoruz. Kasımpaşa maçını saçma sapan değişimlerle 3-0’dan vermeyip maçı kazansan bunların hiçbiri meydana çıkmazdı.

Bir parça sendelediğin an çakallar piyasaya çıkıyor işte Okan efendi

Aynı salıncaktasınız deyince bozuluyorsunuz 😡

Onana ile çıkıp Ajax’tan 4 yedikten sonra böyle açıklama yapmak.

Herkes sizin kadar ciddiyetsiz değil Avrupa’da, en kritik maça yedek kadroyla çıkmıyor.

Biz 14 günde 5 maç oynadık. (14-28 Eylül)
FB 14 günde 4 maç oynadı. (15-29 Eylül)
BJK 15 günde 4 maç oynadı. (15-30 Eylül)

Gitti mal gibi alakasız yerde maç erteleyerek takvimi sıkıştırdı TFF.

Sizin ağlamanızı da Aralık ayında 14 gün içinde 3’ü deplasman Hatay deplasmanı, dönüşünde FB maçından sonra Bodo deplasmanına gidip dönüşte Adana deplasmanına gidince görürüz.

Ben hayatım boyunca fb ile kapışmayı daha çok seviyorum bu ezikler kendilerini hep dev aynasında görüyorlar. Dün bile röportaja gelen futbolcu biz TRnin en büyük klübüyüz diyor ya oğlum bunu neden söylemek gereği duyuyorsun ayrıca ne olarak en büyüğü oluyorsun mesela ? tam bir ezikler.

Bu komik herifler resmen hocana saldiriyor. Yonetim uyu.

1727769554649.png

adamı suçlamıyorum. asıl suç bunu konuşturanda.

Geri
Üst Alt