hüseyin yücel

Arda Kerim

AT PAZARI
Yönetici
Moderatör
hasan arat'ın futbol a.ş'den istifasıyla yerine atanan yeni başkan.
şöyle bir tweeti mevcuttur:

1732714973865.png

rafa silva immobile filan pr yaptı ancak o paralara zaten o adamları getirmek mesele değildi. kargaların kurtulması için acilen bu koçgiller tayfasından uzaklaşması gerek. yoksa iyice dibe çökecekler.

herif 40 yaşında, başkanının kuyusunu kazarak başkan oldu ya helal

Uzaktan Ali Koç'un Beşiktaş içerisine yerleştirdiği dinamit gibi görünmekte.

Hüseyin Yücel: "Galatasaraylı Arda Turan'ın, Beşiktaş'a teknik direktör olarak gelmesine şahsen karşı değilim. Ancak bu kulübün başkanı olarak söylüyorum; Beşiktaş camiası, Arda Turan'ı kaldıramaz. Eksi krediyle başlar. En ufak bir tökezlemesinde, tribünler sahaya iner."

Hüseyin Yücel: "Galatasaraylı Arda Turan'ın, Beşiktaş'a teknik direktör olarak gelmesine şahsen karşı değilim. Ancak bu kulübün başkanı olarak söylüyorum; Beşiktaş camiası, Arda Turan'ı kaldıramaz. Eksi krediyle başlar. En ufak bir tökezlemesinde, tribünler sahaya iner."
Öyle bir anlatıyorlar ki sanki Arda bunlara gelecek şu an. Sergen bile Mayıs ayını oradaki asıl seçimi ve o seçimde kazanacak asıl başkanı görmeden gelmezken geleceği olan hangi hoca bunlara 6 aylığına gelir acaba?

eyüp muhtemelen ligi bjknin önünde bitirecek niye gelsin yav

Ne değişik bir tip bu da. Arda sanki gelecekte taraftar kabul etmez falan diyor. Birde hasan arat'i ibra etmeyecem demişte kendinde yönetimdeydin kendini de ibra etmemiş oluyorsun.

Yalan diyenler ve verilerle cevap verdi diyenlerde var herhalde yayınlanınca belli olur bu soru ve verilen cevap yoksa doğru çıkmış olur o zaman.

Edit: Adalı trolüymüş kendisi. Yazık gerçekten trollüğünde bir sınırı olmalı.

Yıllık olduğunu düşünmüyorum. 3-5 yıllık toplam paradır herhalde yine de iyi para. Burada tek soru sorardım kendisine 2. başkanken bu sponsorları neden ayarlamadı da kendisinin verdiği paraya mecbur bıraktı Bjk'yi acaba? Bu soru soruldu mu acaba kendisine?

Geri
Üst Alt