hüseyin yücel

Yav aslında yeni sponsorluk değil hepsi ona çıkıyor pr şirketiyle çalıştığı çok belli.
Hali hazırda var olan anlaşmaları yapıştırmış işte muhtemelen bunları ben getirdim o yüzden yazdık ehehe diye bir savunmada bulunacak.

Baba yapı mı?

Kayu başkan coşturacak kargaları anlaşılan.

30 m euro verdikleri adamı scout ekibi kazandırmış bu adamın başarılı olma ihtimali %1 demiştim özür diliyorum %0.001 bile değil. :asd:

Hüseyin Yücel: "Rafa transferini Beşiktaş'a kazandıran Scout ekibi tarafından, izleniyor ve tespit ediliyor oyuncular. Sonra hocayla da paylaşıyoruz. Böyle bir ekibim var. Özellikle kulübün içerisine sokmuyorum maaş vermek gerekir o zaman."
Hüseyin başgan beni bul senelik 600 bin dolara Scout ekibi kurarım sana :erkut::erkut:

Yav aslında yeni sponsorluk değil hepsi ona çıkıyor pr şirketiyle çalıştığı çok belli.
Hali hazırda var olan anlaşmaları yapıştırmış işte muhtemelen bunları ben getirdim o yüzden yazdık ehehe diye bir savunmada bulunacak.
Bunlar hali hazırda varsa zaten kırdırılmış anlaşmalar oluyor kendisi bunu ekstra yeni kaynak olarak açıkladı ilk yıl 36.5 diğer 2 yıl 25'er milyon olarak. Bana çok garip gelmişti bir anda bu kadar sponsorluk nasıl ve nereye oldular diye. Seçimi kaybettirir bu herhalde.

Bjk'nin 2 başkanını da anlamak çok zor. Mesela buna nasıl inanıyor? İmar izni bile olmayan tarla statüsünde olan Bjk'nin hiç alakasının olmadığı bir arsadan Bjk nasıl 200 milyon dolar kazanacak? Hadi sahipleri büyük Bjk'li imarı olmayan bir arazinin projesini 1 sene sonra nasıl satmaya başlayacaksınız acaba? İmar'ı çıkması daha sonra projenin çizimi, zemin etütü, projenin onaylanması, ihale süreci bir sürü bürokratik uzun süren iş varken 1 senede satışa çıkaracağız nasıl diyor gerçekten anlamıyorum.

Bjk'nin 2 başkanını da anlamak çok zor. Mesela buna nasıl inanıyor? İmar izni bile olmayan tarla statüsünde olan Bjk'nin hiç alakasının olmadığı bir arsadan Bjk nasıl 200 milyon dolar kazanacak? Hadi sahipleri büyük Bjk'li imarı olmayan bir arazinin projesini 1 sene sonra nasıl satmaya başlayacaksınız acaba? İmar'ı çıkması daha sonra projenin çizimi, zemin etütü, projenin onaylanması, ihale süreci bir sürü bürokratik uzun süren iş varken 1 senede satışa çıkaracağız nasıl diyor gerçekten anlamıyorum.

hepsi salliyor baskanlik icin

Ben çıkıp aday olsam Bjk kongresinde populist şekilde 4 yada 5 yalan söylesem bunlar beni Başkan seçebilir net. Kandırılmaya bu kadar müsait bir kongre yapısı bir Fener'de bir BJK de var.

Senin dediğine benzer bir şey demeye çalışmış. Yalanlamayanlar ile devam ederize getirmiş. Serdar Adalı'nın dediğine göre de telefonla arayıp sponsor olmayı düşünüyor musunuz? Sorusuna bakarız diyeni yazmışlar sonrada kendi şirketlerini, yönetimde bazı kişilerin şirketlerini yazmışlar ki 1 gün önce 11 şirketten 25 şirkete çıkması biraz komikti.

Sus yapıyordu ya geçen hafta hüseyine. Hile hurda ahlaksızlık bunlarda sonra da fiyat beyaz efendi oluyorlar

Senin dediğine benzer bir şey demeye çalışmış. Yalanlamayanlar ile devam ederize getirmiş. Serdar Adalı'nın dediğine göre de telefonla arayıp sponsor olmayı düşünüyor musunuz? Sorusuna bakarız diyeni yazmışlar sonrada kendi şirketlerini, yönetimde bazı kişilerin şirketlerini yazmışlar ki 1 gün önce 11 şirketten 25 şirkete çıkması biraz komikti.

Türk insanını çözdük az çok yav. Bunlar böyle servet sahibi oluyor demek ki.
Omurgasız olacaksın bu devirde maalesef.
Efendiler bu kurtlar sofrasında çok yaşayamaz.

Geri
Üst Alt