Husus'ul 5+0+3

Orhan Terzi

Ulubatlı Souness
gecen sezon boyunca kulubler tarafindan hic bir girisim yapilmadiydi hatirladigim ,bir bakmissin yaz olmush ve yeni sezon basladi idi. yine en ufak birsey yapilmiyor gordugum kadariyle peki ne olacak bu isin sonu

5 yabanciya indigi an finlandiya ligiyle yarisir hale gelecegiz bilindigi uzrea

unal aysal= man-ul sitting on his hands

Ses seda yok, demek herkes kabul ediyor bu kurali artik, yapacak birsey yok. Baksana lig bitmis, kim neye gore transfer yapiyor belli degil.

Dunya Kupasi gelir, ozaman da kimse bulunmaz, sonra da lig baslar zaten.

6+2'de uzlaştık falan diyordu Cavcav

fenerbahçemiz istesin 6+2 yapılır hemen.

Tapatalk

Bir iki sene içerisinde "5x0+3 " e dönüşeceğini düşündüğüm kural.

Fenerbahçe'miz zeval görmesin Finlandiya Ligi de olsak farketmez.

Volkan/Mert, Gökhan,Caner,Egemen,Alper,Topal 6'lısı ömrünü tamamlayana kadar niye gelsin ki daha fazla yabancı.

Ligin içine edecekler, sonra Avrupada rezil olursak neden sorucaklar..

Böyle para önemseyen futbol federasyon yok olsun.

fb 6 0 ile malı götürdü 5 0 ile 4.yıldızı takar muhtemelen 5 0 3 olacaktır çare en kaliteli yerlileri toplamak inler töre hakan tolgay ömer gibi

Fener de cidden yerli bolluğu var yalnız.

Volkan, Gökhan, Egemen, Caner, Topal, Alper, Emre.. Alternatifler Bekir, Topuz, Hasan Ali, Salih, Selçuk ( :D )

Seneye orta saha, kanat ve forvete 1'er tane yerli alırlarsa 5+0+3 gene bunların işine gelir. Mevlüt ve Mehmet Ekici ile ilgileniyorlar diyorlardı zaten.

5+0+3 nedir Allah aşkına.

5 yapın bari.

3 tane atıl adam mı olur kadro da. TFF resmen kulüpler batsın diye iş yapıyor.

fenevbahce ne isterse o olur.

turkiye super ligi 2,3 sene daha boyle devam ederse, Galatasarayin maclarini izlemem, sadece Galatasarayli olarak devam ederim hayata..

3yil sonra boyle pislenmis bir ulkenin futbol maclarini izlemeye devam edersek futboldan keyif almayacagiz, sadece anser olacagioz!!

fenerbaahcenin or... olmus bir ligde biz yarismaya devam edersek ozaman bizde kendimize sunu sormaliyiz.. harbiden biz malmiyiz?

3sene icinde ya adalet saglanir yada bizler sinir hastasi olacagiz, ondan diyorumki en iyisi bosver diyip gececegiz.. alsinlar ligini bir yerlerine sursunler..

artik biktim aziz yildirimdan, tupcuden, rteden, tffden.. Ben futbolda bu pislikleri gormek istemiyorum!

kulüpler birliği ortak karar olarak 6+2 dememişmiydi geçenlerde

Fener cogu macı zaten 5 yabancı ile oynuyor neden değiştirmekistesinler ki. Ben 5+3 olursa fener seneye de sampıyon olur

Fenerbahçe böyle istediği için 5+0+3 devam edecek.

1 sene sonra 4+0+2

2 sene sonra 3+0+1

3 sene sonra 2+0+0

kisaca 3 sene sonra ligimiz Ingiltere seviyesine yaklasmis olur, boylece CL de en az 2 takim direk, 3. takimda on eleme oynar, milli takimda her turnaya katilir ve en az ceyrek final oynar, cogu Turk oyuncusu rahatlikla Real, Barca, Chelsea, Bayern e falan transfer olur.

Tesekkur ederiz Tupkafa..

Benim anlamadigim birşey var. Bu sınırlamayı Türkiye'de yapıyoruz ama milli takıma gurbetçi oyuncuları dolduruyoruz, bence bu kuralın paralelınde milli takıma gurbetçi sayısı sınırlaması getirilmesi gerekir.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Geri
Üst Alt