Hüzünlü Bir Galatasaray Öyküsü

Galatasaraylilik benim icin cok ayri ve cok özel bir anlam tasir. Cünkü bu hikayenin benzerini ben sahsen yasadim. Demek istedigim babami kanserden kaybettim ve ayni duygulari bende yasadim.

Dogrusu hikayeyi okumaya basladim fakat bitiremedim. Cunku kendi yasadiklarim aklima geliyor, ve bir an olsun o günleri tekrardan yasiyorum (zaten aklimdan cikmiyor ama neyse iste).

Benim icin cok önemli ve özel bir mac var. Bordeaux maci.

Babam yataktan cikamaz olmustu. Onu öyle ya da böyle televizyonun karsisina yatirabildim. Cünkü cok onemli Bordeaux maci vardi. Ve babamin seyretmesini istedim. Biliyordum ki o da seyretmek istiyordu.. Cünkü o an ona hastaligini unutturabilecek tek Galatasaray vardi. Ve bir an icin unutturdu da.. Babami uzun zaman böyle görmemistim. O haldeyken gözlerindeki o mutlulugu hayatim boyunca asla unutmam.

Tesekkurler Galatasaray. Iyi ki varsin.

Çok ağır kaçtı gece gece. Anneler çok değerli, annem çok değerli. Eksik olmasınlar.

Arkadaşada sabır diliyorum. Çok zor.

Baska ne söylenir bilmiyorum Allah rahmet eylesin.

Bu metni ve Burak'ın paylastığı videoyu keske ''bunlar bos işler, bunlar bir oyun, sen seviniyorsun sen üzülüyorsun sefasını hep o çekiyor. Sana ne faydası oluyor''cu zihniyette okuyup seyretse.

Abi zor tutuyorum kendimi iş yerinde :(

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okumayayım dedim ,şimdiye kadar erteledim.Biliyordum dayanamayacağımı ama tutamadım kendimi,okudum

Allah Rahmet Eylesin,Mekanı Cennet Olsun

Ateş düştüğü yeri yakarmış.Biz bir gün üzülürüz,o hergün.Annelerin değerini bilmeliyiz

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Çok etkileyici hikaye.

Bu arada üzüntüme kapılıp yazmayı unutmuşum Allah rahmet eylesin Mekanı Cennet olsun Cimbomlu annemizin..:(

Annemin 2-0 dan 2-2 ye getirdiğimiz maçta, ben dua ederken yanıma gelip benimle birlikte dua ettiği geldi aklıma...Kasım ayında kaybettim onu... Bu da üstüne ağır geldi biraz... Nur içinde yatsınlar inşallah...:sad007:

Annemin 2-0 dan 2-2 ye getirdiğimiz maçta, ben dua ederken yanıma gelip benimle birlikte dua ettiği geldi aklıma...Kasım ayında kaybettim onu... Bu da üstüne ağır geldi biraz... Nur içinde yatsınlar inşallah...:sad007:

Senin ve annelerini kaybetmiş tüm kardeşlerimin başı sağolsun. Merhum Annelerin mekanı cennet olsun.

Sağolanlara Cenab-ı Yaradan sağlıklı , mutlu bir ömür nasip etsin.

geceyarısı Su an nobetteyim , duygusal bir insanım aglayacagimi bilerek okudum yazını .

allah sabır ve artık kedersiz bir ömür versin kardeşim .

ınan ben de hep hayatımdaki sıkıntılı günleri galatasarayla bir tutarım , bir dönüm maçı bir anda herşey duzeliverir.

seninki gibi bir kaybim olmadi ama babannemi yitirdigimde içimde bir eksiklik oluşmuştu , çünkü onu son bir kez gorecegime soz vermistim, beni 70 kusur yaşında sırtında taşıyan kadına .. mekanı cennet olsun affeder beni umarım .

mesleğim gereği sizle erken tanissaydik. belki elimden birşey gelirdi ama ınan bazen en doğru yanıtı en düzgün tedaviyi bile versen kader ağlarını örüyor.allah sevdiklerinizin bize bizi sevdiklerimize bağışlasın ve takımımızı her daim zirvede kılsin, çünkü Galatasaray ortak dayanma gücümüz!

Geri
Üst Alt