GSC Haber İ. Hatipoğlu: "Cuesta için boyu kısa diyenlere sözüm; Biz basketbol takımı kurmuyoruz"

senden iğreniyorum sayın başkan, umarım bir daha kulüple hiç bir bağın oluşmaz ilerde.

Bu herif istifa eder yakında.kavukcu ve gardi devam etsin bildigine

Şimdi biz transfer dönemine sağ bek, stoper ve hücuma toplam 3 oyuncu alacağız diye giriyoruz. Transfer döneminde de 4 oyuncu transfer ediyoruz ama bunların hiçbirisi stoper ve sağ bek değil. Biz 3 oyuncu dedik 3 oyuncu da aldık diye transfer dönemini planladığımız gibi geçirmiş mi oluyoruz? :red:

youre-so-smart-think.gif

- Derbi hangi tarihte oynanacak ve Fenerbahçe yönetimini bekliyor musunuz?"

İbrahim Hatipoğlu: "Derbinin ne zaman oynanacağını ben de merakla bekliyorum. O hafta iki takım da perşembe günü maç oynayacak. Tarihi şudur diyemem."

İbrahim Hatipoğlu: "Perşembe - pazar maçlar oynandı. Pazartesi de oynandı. Fenerbahçe yönetimini de bekliyoruz. Takımı gelen bir yönetim, takımını yalnız bırakır mı? Biz de futbolun gerektirdiği ev sahipliğini göstereceğiz. Protokol tribünde yer alıyorlar ve bizim kontrolümüzde değil. Onlar kendilerine ayrılan yerlerde maçı izleyeceklerdir muhtemelen."

Ya bu adam konuşmasın, gerçekten konuşmayı felan bilmiyor.
Bizim yıllardır en büyük eksikliğimiz iyi bir basın sözcümüz yok.
Erden Timurtaş iyi konuşuyordu onu da sindirdiler tehdit ettiler.
Bize çatır çatır konuşacak bir basın sözcüsü lazım

Bunu önümüzdeki evimizde oynadığımız maçta istifaya çağırılması lazım kesinlikle. Ayrıca bu herife akılsız dediğim için bana ban vereni ayrıca kınıyorum. Şu herifi nasıl halen koruyorsunuz?

dursun başkanım yazıklar olsun bu isotçu bıyıklı urfalıyı başımıza yönetici yaptın

Söylediği sözün bile arkasında duramamış "zavallı" Galatasaray'a yakışmıyorsun istifa et.

Ağzımızla kuş tutsak demişsin de kardeş biz kuş falan görmedik

Şu sacma cuesta transferini yapmasan iyi gidiyordun ama ustune birde boyle konusuyorsun

Yapma bu toplara girme ateşe atma kendini

Mumkunse pek konusma kendini one atma biraz baskalari konussun

Dursun yilan gibi bak hic sesi cikiyor mu

Onu diyemem, böyle söyleyemem, demem doğru olmaz…

Chatgpt misin sen adam? Bi şey diyemem diye açıklama mı yapılır yaw

Fenerbahçe maçı ertelenemez diyemiyor dengesiz herif. Bizim rize deplasmanından önce alkmar deplasmanı var. O maç oynayıp fener maçı oynanmazsa defolun gidin bu takimdan

Ben bu adama kızmıyorum; Galatasaray'da üst düzey yoneticilik yapmanın düşürüldüğü seviyeye kızıyorum. Bu adamı yeterince tanimadgim icin samimiyetinden emin olamam ama seviyesi çok belli.

Geri
Üst Alt