İBB Spor’un Adı Değişiyor!

Isabet olur hatta kapatsalar iyi olurdu ama stad filan yaptilar Basaksehire.Hemde Ali Sami Yen atmosferini andiriyor baya sanirim ordan alinti.

istanbulun-yeni-arenasi-basaksehir-stadi14.jpg

Belediye takimlari mantik olarak zaten olmamasi gerekendir.

Sen gel vergi topla bu parayi surda 20-30 oyuncuya dagit.. o parayi olmasi gerektigi gibi spor faliyetleri gelistirerek vatandaslara yardim edin profesyonel futbol takimi kurulmasi sacmalik ötesi.

İstanbulspor olmasının bir anlamı yok. Çünkü İstanbulspor diye bir takım mevcut ve o takımın da eski olması dışında İBB'den bir farkı yoktu. Onlarda taraftarsız bir kulüp. Ama Başakşehirspor olursa en azından biraz taraftar çeker..

Her takım adının sonunu neden "spor" diye bitirirler, anlayamıyorum.

Isabet olur hatta kapatsalar iyi olurdu ama stad filan yaptilar Basaksehire.Hemde Ali Sami Yen atmosferini andiriyor baya sanirim ordan alinti.

istanbulun-yeni-arenasi-basaksehir-stadi14.jpg

Bu stadın amacı nedir? Gerçekten anlamadım taraftarı olmayan takıma stadyum neden yapılır ki

Bu stadın amacı nedir? Gerçekten anlamadım taraftarı olmayan takıma stadyum neden yapılır ki

RANT. Bu ihale işlerinden uçuk paralar kazanıyor insanlar. Inşaat sektörü bu yüzden patladı.

Genelde allahın unuttuğu yerlerde stad yapma aşkları bu sebepten.

Başakşehir olsun takımın adı. Spor nedir ya? Göztepe, Karşıyaka, Altay, Kasımpaşa, Karagümrük gibi.

İstanbulspor güzel olur

Renklerde siyah sarı olsun

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Belediye takımlarına karşıyım . Ankara BB yerine Ankaraspor , İstanbul BB yerine İstanbulspor olsun işte .

Geri
Üst Alt