ibrahim akdağ

İbrahim Akdağ: "Herkes 'İbrahim gitti vurdu!' diyor. Mohamed'in arkasına pozisyon almaya giderken oyuncu dirseğini benim koşacağım alana doğru çıkardı. Bu pozisyon kırmızı demiyorum ama Mohamed'in bana yaptığı hareket varken 'İbrahim ona vurdu' demek yanlış." (Ajansspor)

İbrahim Akdağ: "Yine söylüyorum; sarı kart ya da kırmızı kart konusu tartışılabilir. Fakat benim rakibe müdahale etmem söz konusu değil. Allah kalbimi ve niyetimi biliyor."

Şerefsiz konuşmuş.

korkmuş:)

Nereye koşuyordun onu söyle ula
Top ile koştuğun yerin ne alakası var

İbrahim Akdağ: "Herkes 'İbrahim gitti vurdu!' diyor. Mohamed'in arkasına pozisyon almaya giderken oyuncu dirseğini benim koşacağım alana doğru çıkardı. Bu pozisyon kırmızı demiyorum ama Mohamed'in bana yaptığı hareket varken 'İbrahim ona vurdu' demek yanlış." (Ajansspor)

İbrahim Akdağ: "Yine söylüyorum; sarı kart ya da kırmızı kart konusu tartışılabilir. Fakat benim rakibe müdahale etmem söz konusu değil. Allah kalbimi ve niyetimi biliyor."

Şerefsiz konuşmuş.
Top 3 metre önünde, adama baka baka üzerine koşuyor. Birisi benim üzerime öyle koşsa kendimi korumak için kolumu da kaldırırım bir zahmet. İbrahim Akdağ vurdu vurmadı ayrı bir konu ama arkadaşın topla oynamak gibi bir niyeti yok ki, gözünü kapatmış Mohamed'e yandan çarpmış. Topun kontrolü zaten Mohamed'de. Şuna kırmızı kart çıkaran hakemlerin ve buna vesile olan kim varsa burnundan fitil fitil getirecek masaya yumruğunu vurduğunda karşısındakine kaçacak delik aratacak güçte bir yönetim görürüz umarım gelecek dönemlerde. Futbolun kirli düzeni diye medya önünde konuşmak yetmiyor, yetmez de zaten. Suratlarına açık açık söyleyeceksin, ne halt yediğinizin farkındayız diye uluslararası alanda dahi o baskıyı hissettireceksin. Yabancı basını kullanıp Türkiye liginde skandal hata diye başlıkları yazdırtacaksın.

Bilerek yapmadığına dair yalan söylemeye devam ediyor.

Bayağı karaktersiz bir herif, ilk seyircili maçta bu herife hakettiği laflar edilmeli.

Hak yiyorsun bari sus konuşma.

serefsiz orman evladi.

tez zamanda gebermen dilegyle

Şerefsiz konuşmuş.
Senin Kalbini

Bir oyuncuyu bize karsi gösterdigi performanstan yeremem. Isterim hatta iyi oynamasini Salih gibi Alanya macinda. Bu tarz sahtekarliklarin ise tenhada özürü yoktur akdag ibrahim beg...

Bizim taraftar marcaonun karısına falan şaraba kadar su itin sosyal medya hesaplarını linç etsin.. ilk seyircili maçta da gerekli cevabı yüzüne yüzüne vermeliyiz.. Falcaonun kırmızıyi aldıran da bu itmiş yeni gordum

asd1.png

Kimi kandırıyon la sen.Mücadeleye girmek isteyen adam omuz omuza girer yandan adamın koluna bakıp üstüne koşmuşsun işte

Oyuncu bile kırmızı olmadığını itiraf etmiş ama yetmez. Sahtekar gibi kendimi yere attım, kırmızıkart görmesi için numara yaptım demeside lazımdı.

Şerefsiz konuşmuş.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kulübün aynı futbolcu diye açıklamasına da yalancı diye cevap vermiş kulübümüze.

Sen kimsin de yalancı diyorsun lan, bu herif sonuna kadar linç edilmeli.

Geri
Üst Alt