İbrahim Ege, Denizlispor'a yakın !

Cevap: Pasaportu cebinde...

Geç kaldın Sn.Sezgin..Polak da olsa Ahmet de olsa Messi de olsa getireceğin isim bunu kamptan önce yapmalıydın..

0050e6ba.jpg

Galatasaray'ın Çek yıldızı bir türlü şanssızlığını yenemiyor. Hollanda kampında sakatlanan Milan Baros'un OFK Belgrad ile oynanacak ilk maçta forma giyemeyeceği bildirildi.

Devamı GSCimbom Portal'da..

Cevap: Baros yine yok!

Bir an once ıyılesırsın umarım senı ızlemeyı ozledık

Bank Asya 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor'un Orduspor'dan transfer ettiği Ganalı santrfor İbrahim Sülemana, ''Sakatlığımdan eser kalmadı, burada kendimi ispatlayıp yeniden doğmak istiyorum'' dedi.

Sülemana, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde takımın kamp yaptığı tesislerde AA muhabirine yaptığı açıklamada, TKİ Tavşanlı Linyitspor'a kendisini ispatlamaya geldiğini söyledi. Geçen sezon Orduspor forması giyerken Ankaragücü ile yaptıkları Ziraat Türkiye Kupası maçında ciddi bir sakatlık geçirdiğini hatırlatan Sülemana, şöyle konuştu:

''Ankaragücü maçında sakatlandıktan sonra ülkeme dönmüştüm. Şu an gayet iyi ve güçlüyüm. Kamp döneminde olabilecek küçük problemler dışında hiçbir sorunum yok. Sakatlığımdan eser kalmadı, burada kendimi ispatlayıp yeniden doğmak istiyorum. Yavaş yavaş ortama ısınıyorum. İlerleyen günlerde daha iyi olacağım. Tek sorunum dil. Maalesef diyalog kurmakta zorlanıyorum. Kimi zaman anlaşamıyoruz, ancak öyle zannederim ki birkaç ay içerisinde bu pürüzü de gideririz.''

Kaynak: AA

Sky Sports İtalya'ya konuşan Juventus Futbol Direktörü Giuseppe Marotta, Diego'yu göndermeyeceklerini, Giovinco'nun ise gidebileceğini belirtti.

Giovinco ile bir çok takımın ilgilendiğini belirten Marotta, "Giovinco başka bir takıma gidebilir. Kendisiyle ilgilenen bir çok takım var. Bunlardan birisi Parma. Kendisi de takımdan ayrılmak istiyor. Parma ile anlaşırsak o takıma gidebilir" dedi.

Marotta, sambacı Diego hakkında ise, "Diego ile kesinlikle yollarımızı ayrımayı düşünmüyoruz. O bizim için değerli. Bizimle kalacak" şeklinde konuştu.

Rafael Marquez'i transfer edecekleri şeklindeki haberleri ise Marotta, "Marquez ile ilgilenmiyoruz" dedi.

Goal.com

Ferrari kalıyor

Beşiktaş’ta gönderilecek yabancılar konusunda her gün yeni gelişmeler yaşanıyor. İbre bu kez Zapotocny ve Delgado’ya döndü.

Beşiktaş'ta Matteo Ferrari'nin geleceği şekillenmeye başladı.

Siyah-beyazlılarda hazırlık maçlarında ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki ön eleme karşılaşmalarında forma giymeyen İtalyan oyuncunun takımda kalmasına karar verildi.

Kadrosundaki yabancı kontenjanını eritmeye uğraşan Beşiktaş, Ferrari için tatmin edici teklifler gelmeyince İtalyan oyuncuyu takımda tutma kararı aldı.

Ferrari'yi takımda tutma kararının alınmasının ardından gözler ayrılacak yabancı oyunculara çevrildi. Yönetim, Bernd Schuster'in raporu doğrultusunda Zapotocny ve Delgado'yu gönderilecekler listesine aldı.

Süper Lig'den birçok takımın peşinde olduğu Zapotocny için siyah-beyazlılar, teklifleri değerlendirmeye başladı. Geçen sezondan bu yana yaşadığı sakatlıklar nedeniyle katkı sağlayamayan Delgado için ise transfer komiteleri çalışmalara hız verdi.

Kaynak: NTV Spor

Bucaspor ile sözleşme imzalamak üzere dün İzmir'e gelen Mateus Alberto Contreiras Gonçalves'in (Manucho) transferinde sorun çıktığı bildirildi.

Real Valladolid'de forma giyen Angolalı oyuncunun detaylı sağlık kontrolünde, sağ diz iç yan bağlarında esneme ve menüsküsünde büzüşme olduğu tespit edildi.

Bunun üzerine kulüp binasında olağanüstü toplanan İcra Kurulu, Doçent Doktor Metin Ergün'den, 27 yaşındaki golcü oyuncunun durumu ile ilgili ayrıntılı bilgi aldı.

Yaklaşık üç saat süren değerlendirme sonucunda Basın Sözcüsü Şeref Üstündağ, sağlık kurulunun raporuna göre, Manucho ile şimdilik anlaşma yapılmayacağını açıkladı.

Sağlık Kurulu Başkanı Doçent Doktor Metin Ergün, Manucho'nun vuruşlarda sol ayağını kullandığını ve sorun olan bölgenin de destek olarak kullandığı sağ ayağında bulunduğunu anlatarak, ''İç yan bağlarında esneme ve menüsküs büzüşmesi tedavi edilebilecek sakatlıklar. Ancak bunun süresi ve daha kötü bir hal alıp almayacağı bizde soru işareti oluşturdu. Sonuçta önemli bir transfer ve hata yapmak istemiyoruz. Değerlendirmelerimiz halen devam ediyor'' dedi.

--

Sakatlik gibi bir durum olmasaydi iyi transfer yapmis olacakti Buca.

Cevap: Bucaspor Manucho ile sözleşme imzalamayacak

İnşallah küme düşersin Buca.

Cevap: Bucaspor Manucho ile sözleşme imzalamayacak

Başkanın Galatasaray maçından sonra vereceği primi az bulmuş zaaaaaar :lol:

Fenerbahce takimi son oynadigi 3 karsilasmayi da 11 kisi tamamlayamadi ve oynanan maclarda sahadaki hakemlerin her kararini saygi ile karsiladilar.. Bu da demek oluyorki; bizim Turk hakemlerimiz bariz bir sekilde gorduklerini calmaya korkuyorlar.. Yani ligimizin kaderine direk olarak etki ediyorlar.. benim ricam artik hicbir takim gozetmeksizin, hangi takim olursa olsun, gordugunuzu calin, korkmayin.. Cunku biliyoruzki istediginizde yapabilirsiniz.. Umarim bu sene farkli olur.. :cool:

Cevap: Turk hakemlerimizden ricam..

Bizde öyle hakemler yok...

Bizde öyle hakemler olsa ***** hiçbir maçını 11 kişi tamamlayamaz !!!! buna adım gibi eminim.

alin iste, üc yabanci hakem, üc kirmizi kart, bide dua etsinler üstüne Lugano yoktu, cünkü her mac kirmizi kartlik hareketi oluyor. Ama yinede sezonu en fair play bunlar geciriyor nedense...

Geri
Üst Alt