İbrahim Ege, Denizlispor'a yakın !

i-yazici-23842_501.jpg

Bursaspor Başkanı Yazıcı Beşiktaş'ın talip olduğu Sercan için son sözünü söyledi.

Son yıllarda yerli transferde en çok adından söz edilen kulüp, İstanbul'un şampiyonluk ambargosunu delen Bursaspor, en çok istenilen futbolcusu ise Sercan Yıldırım. Gün geçmiyor ki Sercan'a büyüklerden biri talip olmasın. Golcü futbolcuya en son talip olan da Beşiktaş oldu. Sercan'a karşılık Bursaspor'a Zapotocny ve Holosko'yu öneren Beşiktaş'ın teklifine nasıl baktıklarını sormak amacıyla Başkan İbrahim Yazıcı'yı aradık. Yazıcı'nın cevabı ise kısa ama açık ve netti. 'Satmayacağız.'

KADROMUZU KORUYACAĞIZ

Yazıcı şöyle devam etti: 'Bizim Sercan'ı satmaya niyetimiz yok. Yıldızlarımızın hepsi takımda kalacak. Düşünün bir kere insan yıldızını satar mı? Biz sadece kadromuzu korumakla kalmayıp yıldız futbolcularımızın yanına yeni yıldızlar alacağız.' İsim açıklar mısınız diye sorduğumuzda ise Yazıcı'nın cevabı şöyle oldu. 'Zamanı gelince. Öyle isimleri takıma kazandıracağız ki herkes şaşıracak.'

DEVLER LİGİ'NE HAZIRLANIYORUZ

Başkan İbrahim Yazıcı bir yandan transfer çalışmalarını yürütürken, diğer yandan da şehri Şampiyonlar Ligi'ne hazır hale getirmeye çalıştıklarını söyledi. Yazıcı şöyle konuştu: 'Zaten Bursa, halkı futbolla yatıp futbolla kalkan bir şehir. Takım olarak da güçlü bir ekibiz. Yeni alacağımız yıldızlarla daha da güçleneceğiz. Stadımızın yenileme çalışmaları devam ediyor. Kısacası Şampiyonlar Ligi'ne hazırlanıyoruz. Devler Ligi'nde ülkemizi, Türk futbolunu en iyi şekilde temsil edeceğiz'

YENİ SEZONDA HEDEF YİNE ZİRVE

Başkan Yazıcı gelecek yıl ligdeki hedeflerini sorduğumuzda ise şunları söyledi: 'Hedefimiz yine zirveye oynamak. Zirve derken sezon sonunda şampiyon mu oluruz, 2. mi oluruz, 3. mü oluruz, bilemem. En önemlisi de geçtiğimiz sezonki başarımızın tesadüf olmadığını göstereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.'

Kaynak: Mynet

Cevap: İbrahim Yazıcı: "Kadromuzu koruyacağız"

Bursaspor'un başarılı olması adına dua ediyorum bu günlerde. Zira olayların boyutu çok farklı olmaya başladı. Avrupa'da gelecek olan başarı ve ligde daha iyi futbol izleme fırsatını yakalayacak olmamız beni heyecanlandırıyor. İstanbul'a teslim olmadığımızı ve Anadolu kulüplerinin bunu başaracak güçte olduklarını göstermelerini diliyoruz.

Cevap: Emre Çolak'a operasyon

Gecmis olsun, bir de fizigini gelistirse tam super olacak..

Cevap: 'Favori değiliz ama...'

Favorisiniz bence.

Cevap: 'Favori değiliz ama...'

Savunma sıkıntısı yaşamadığınız sürece favorisiniz bence.

Thiago Barça'da devam ediyor

Thiago Barça'da devam ediyor.

Katalan ekibi genç yıldız ile olan sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

İspanya Şampiyonu Barcelona, iç transferde genç oyuncusu Thiago Alcantara ile yeniden anlaşmaya vardı. 19 yaşındaki oyuncunun kontratı 2011'e kadar uzatılırken İtalya doğumlu ve Brezilya pasaportlu olan Thiago böylece en az bir yıl daha Katalan ekibinin formasını giyecek.

10 milyon Avroluk satın alma opsiyonu konulan sözleşmede oyuncu ile 2013'e kadar anlaşılması durumunda bu bedel 30 milyon avroya yükselecek.

2009 Mayıs'ında Barcelona formasıyla ilk golünü Racing Santander'e atan Alcantara kulübün internet sitesine anlaşma ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Kulübün bana gösterdiği ilgiden çok memnunum. B takımda daha da iyi işler yaparak A takımda kendime düzenli yer bulmak istiyorum. Artık çok iyi bir futbolcu olma rüyama bir adım daha yakınım.

Cevap: Thiago Barça'da devam ediyor

Bu adamdan çok ümitliyim..

1276589353-1.jpg

Trabzon'un yeni transferi Glowacki, uzun yıllar şampiyonluk özlemi çekildiğini bildiğini belirtip iddialı mesajlar verdi...

Trabzonspor'un Wisla Krakow takımından kadrosuna kattığı Arkadausz Glowacki, Trabzonspor'un uzun yıllar şampiyonluk özlemi çektiğini bildiğini, gelecek sezon bu hasrete son vermek istediğini söyledi.

Glowacki, Trabzonspor'un Türkiye ve Avrupa'da başarılı olması için elinden geleni yapacağını belirterek, ''Ancak şu bir gerçek ki sadece ben ya da başka bir oyuncu takımı tüm kulvarlarda taşıyamaz. Başarının gelmesi için takım oyunu oynamak önemli'' dedi.

Sahaya çıktığı zaman herkesin nasıl bir futbolcu olduğunu göreceğini anlatan Glowacki, ''Her zaman ben değil, biz anlayışı içerisinde olmuşumdur. Benim başarılı olmam için takım arkadaşlarımın da göstereceği performans önemli. Başarıyı yakalamak için birbirimize destek olmalıyız. Bu sağlanırsa o zaman arzu ettiğimiz hedefe ulaşmamız hiç de zor olmaz'' diye konuştu.

İlk kez Polonya dışına çıktığını, ancak bordo-mavili kulüpte uyum sorunu yaşayacağını düşünmediğini belirten Glowacki, şunları söyledi:

''Trabzonspor'un uzun yıllardır şampiyonluk özlemi çektiğini biliyorum. Önümüzdeki sezon umarım bu hasrete son veririz. Türkiye'ye ilk ayak bastıktan sonra bana gösterilen ilgiden çok memnunum. Bana inananları mahcup etmeyeceğim. Büyük bir kulübe geldiğimin bilincindeyim. Szmykowiak, Trabzonspor taraftarı için fantastik taraftar diyor. Onları görmek için sabırsızlanıyorum.''

İnternetspor

'Şampiyonluk hasretine son vereceğiz.'

882962132.jpg

'Şampiyonluk hasretine son vereceğiz'

Trabzonspor'un Wisla Krakow takımından kadrosuna kattığı Arkadausz Glowacki, Trabzonspor'un uzun yıllar şampiyonluk özlemi çektiğini bildiğini, gelecek sezon bu hasrete son vermek istediğini söyledi.

Glowacki, Trabzonspor'un Türkiye ve Avrupa'da başarılı olması için elinden geleni yapacağını belirterek, ''Ancak şu bir gerçek ki sadece ben ya da başka bir oyuncu takımı tüm kulvarlarda taşıyamaz. Başarının gelmesi için takım oyunu oynamak önemli'' dedi.

Sahaya çıktığı zaman herkesin nasıl bir futbolcu olduğunu göreceğini anlatan Glowacki, ''Her zaman ben değil, biz anlayışı içerisinde olmuşumdur. Benim başarılı olmam için takım arkadaşlarımın da göstereceği performans önemli. Başarıyı yakalamak için birbirimize destek olmalıyız. Bu sağlanırsa o zaman arzu ettiğimiz hedefe ulaşmamız hiç de zor olmaz'' diye konuştu.

İlk kez Polonya dışına çıktığını, ancak bordo-mavili kulüpte uyum sorunu yaşayacağını düşünmediğini belirten Glowacki, şunları söyledi:

''Trabzonspor'un uzun yıllardır şampiyonluk özlemi çektiğini biliyorum. Önümüzdeki sezon umarım bu hasrete son veririz. Türkiye'ye ilk ayak bastıktan sonra bana gösterilen ilgiden çok memnunum. Bana inananları mahcup etmeyeceğim. Büyük bir kulübe geldiğimin bilincindeyim. Szmykowiak, Trabzonspor taraftarı için fantastik taraftar diyor. Onları görmek için sabırsızlanıyorum.''

AA

Cevap: 'Şampiyonluk hasretine son vereceğiz.'

Trabzon fenere o acıyı yaşattı ya gerçekten Trabzon adını duyunca mutlu olmaya başladım.

995972alaman.jpg

Dünya Kupası'ndaki ilk maçında Avustralya'ya 4-0 gibi farklı bir skorla yenen Almanya, Sırbistan karşısında şok oldu. Klose'nin kırmızı kart görmesiyle 55 dakika 10 kişi oynayan Panzerler, sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Böylece D Grubu'nda işler karıştı.​

Almanya'nın orta saha oyuncularından Bastian Schweinsteiger, Dünya Kupası'nda hakemlerin çok fazla kırmızı kart gösterdiğini söyledi.

Schweinsteiger, D Grubu'nda Sırbistan'ın Almanya'yı 1-0 yendiği maçtan sonra yaptığı açıklamada, Almanya'dan Miroslav Klose'ye gösterilen kırmızı kartın haksız olduğunu savundu. Hakemlerin kupada çok fazla kırmızı kart gösterdiğini belirten Schweinsteiger, ''Her maçta kırmızı kart çıkarsa kendinize bunun ne anlamı var diye sorarsınız. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Öfkeliyim ve hayal kırıklığına uğradım'' dedi.

Maçta 12. dakikada sarı kart gören Klose, 37. dakikada gördüğü 2. sarı kartın ardından oyundan atılmıştı. Klose, kupada kırmızı kart gören 7. oyuncu oldu.

Kaynak: AA

Uploaded with ImageShack.us

Iason ve Penelope bir arkadaş yemeğinde tanışıp, birbirlerinden hoşlanır ve aşık olurlar. Bir süre sonra birlikte yaşamaya başlarlar. Ancak zamanla Iason'un davranışları tuhaflaşmaya başlar. Şizofrenik tavırlar sergileyen Iason, Penelope'un kendisini aldattığını sanmaktadır. Gittikçe panik atakları ilerleyen Iason kendine ve çevresine zarar vermeye ve tehlikeli olmaya başlar.

WCUP122_South_Africa_Soccer_WCup_Slovakia_Paraguay_South_Africa_Soccer_WCup_Slovakia_Paraguay_590329220062010_1NEXA_580x410.jpg

İtalya maçı sonrası maç değerlendirmesi yapmamıştım. Tek bir sorum vardı maçla ilgili o da Santa'nın yedek kalma sebebi neydi merak ediyordum. Martino'nun vicdanı çok sızlamış olacak ki bu maça Santa'yla başladı. Rakibi iyi domine edecek bir orta saha ve Valdez'i daha verimli kullanabileceği bir hücum hattı oluşturdu. Maçın genelinde üstün olan taraftı Paraguay ve Slovakya'ya hücum şansını bırakın pas şansı dahi vermedi. Paraguay ise oldukça agresif, basit ama olgun bir futbol oynadı. Gol için aceleci davranıp defans güvenliğini hiçe saymadı. Topu kontrolü altında tutmak en büyük hedefi oldu takımın.

Paraguay için işler iyi de gitti, çok güzel bir arapası sonucu klas bir vuruşla topu ağlara gönderen Vera takımını öne geçirdi; 1-0. Oyun bu dakikadan sonra ilk maçta son dakikada gol yediği için sıkışan Slovakya lehine daha da zor oldu. Paraguay'ın üstüne gitmek ve gol atmak zorunda olan Slovakya geride açık vermemeye çalışsa da defanstaki basit top kayıpları kalelerinde pozisyon vermelerine sebep oldu.

İkinci yarı ilk yarıya oranla daha zevksiz ve daha kalitesizdi. Rahat oynayan Paraguay rakibinin üstüne gelmesine izin vermeden oyunu kontrol etti. Slovakya hiçbir hücum etkinliği gösteremeyince Paraguay da sakin futbolunu sürdürdü. İkinci yarının ilk 15 dakikası taç atışları ve kalecilerin paslaşmalarıyla geçti. Oyun iyice soğumaya başlayınca da Cardozo oyuna girdi, Torres oyuna girdi. Paraguay bu hamlelerle biraz daha hareketlendi ve galibiyet için 2. golü de bularak net bir skorla puanını 4'e çıkardı.

Bundan sonrası Paraguay adına daha kolay, Yeni Zelanda'yı yenmeleri onlara liderliği rahatça getirecektir ve ya Japonya'yı ya da Danimarka'yı bekleyecekler. Beraberlikte dahi avantajlı olan taraf Paraguay olabilir. Ama ben yeneceklerini düşünoyrum, şahsen.

Maçın özeti için ise Martino'nun bu maça daha cesur çıkmaları sonucu galibiyetin kolay gelmesi diyebiliriz

BASİT OYNA: Slovakya 0-2 Paraguay; Martino'nun vicdanı

Geri
Üst Alt