Haber İbrahim Hacıosmanoğlu: "20. haftadan itibaren yabancı VAR olacak"

Karar doğru, süreç kepazelik, Ali koç bunu emir eri yapmış...

Ben gecen sezon gibi olacağını sanmıyorum.

Çömez orta hakemler maçların içine ederken VAR kararları dinlenmeyecek ve olası her skandalda -ki bunlar aleyhimize yaşanır-, VAR müdahalesi gerekirdi diyerek bunların üstüne kalacak ihale.

Önce orta hakemleri mhk ve k.birligi beraber seçecek dendi şimdi de bu.

Sezon başından beri VAR sistemi pasifize edilmek isteniyor ve tüm maçlara yabancıların gelmesi ile bu olacak.

Konuşmalar ve görüntüler maç esnasında verilmedikçe güvenim yok. Konuşmaları bile editleyen bir güruh var karşıda bu sezon.
Yali koç hazırlıksız yakalandı bence bu olaya çünkü birkaç hafta öncesine kadar yabancı lafını herkes söylerken bunlar tek kelime etmiyordu ,sezon başı zaten karşıyadır
Şimdi amacı yine mal taraftarı konsolide etmek çünkü tribünleri fena dağıldı
Orta hakemlerde çok pislikler var bu sene doğru ama varlarin çoğu fenerin adamı düşünün 1 tane kırmızı kart görmediler aleyhlerine penaltı çalmıyor
Keske orta hakemde yabancı olsa

Hakemlerin İngilizcesi yetersiz iken nasıl anlaşıp karar verecekler? Skandallara hazır olun.

Normalde olmasını en çok istediğim şey ama pislik var bu işin içinde. Normalde bunlar yabancı var asla istemezdi

Yali koç hazırlıksız yakalandı bence bu olaya çünkü birkaç hafta öncesine kadar yabancı lafını herkes söylerken bunlar tek kelime etmiyordu ,sezon başı zaten karşıyadır
Şimdi amacı yine mal taraftarı konsolide etmek çünkü tribünleri fena dağıldı
Orta hakemlerde çok pislikler var bu sene doğru ama varlarin çoğu fenerin adamı düşünün 1 tane kırmızı kart görmediler aleyhlerine penaltı çalmıyor
Keske orta hakemde yabancı olsa
Hazırlıksız ise sorun yok fakat ortada bir yapılanma varsa işler daha kötüye gidebilir

Simdi Osayi Dzeko Mert Hakan Tadic kursun yemis gibi atlayabilirler penalti bekleyebilirler

Sorun yok

Hazırlıksız ise sorun yok fakat ortada bir yapılanma varsa işler daha kötüye gidebilir
Bence hazırlıksız cengiz çünkü bunlar zaten orta hakem ve varda istediğini getiriyorlardi ki fener maçlarına bak hep aynı var hakemleri oldu şimdiye kadar ,acun son 2 3 haftadır yabancı hakem diye ses çıkarmaya başladı çünkü puan farkı açıldı tribünlerde ciddi kavgalar başladı

Tabi diğer kulüplerinde etkisi olmuştur dün goztepe baskanida gitmiş
Zaten geçen yılki var hakemleri gelecekmiş galiba

Olm bu be anlatıyor var hakemleri sadece sorun değil ki

VAR’daki Türk hakemlerini destekledim ama onlar beni arkamdan vurdular.

Bu ne ilkel bir açıklama olm. Ekran başına gidip göremeyen orta hakem arkandan vurduysa orta hakemler 2 kat vurdu.

20. Haftadan sonra operasyona başlıyorlar çok dikkatli olmalıyız oraya kadar kayıp yapamayız.

Tff ve koc kafa kafaya vermisler Galatasaray’i nasil durdururuz bütün tuslara basiyorlar

Ama okadar aptal insanlar ki gecen sezon son haftalar yabanci var hakemleri ile puan farkini yükselttik ve sampiyon olduk

Geçen seneki gibi Portekizli olmamalı bu sefer.

Hakemler survivorcı şahısa atatacaklar. Bunun açıklaması budur.

Sene başından beri boşuna o kart hesapları, yok iç sahada kırmızı çıkmadı açıklamaları yapılmadı.

2021-2022’den beter operasyon başlıyor 20. Hafta itibari ile.

Yönetim ve taraftar çok uyanık olmadı. Elimizdeki şampiyonluğu çalmaya çalışacaklar aleni şekilde.

Dertleri bize önde iken travma sezonu yaşatmak ve kırmak ligi bunun üzerinden.

Tff ve koc kafa kafaya vermisler Galatasaray’i nasil durdururuz bütün tuslara basiyorlar

Ama okadar aptal insanlar ki gecen sezon son haftalar yabanci var hakemleri ile puan farkini yükselttik ve sampiyon olduk
Geçen sezon ki gibi olmaz şike ile hakem alacaklar. Kulüplere verdiler şu an gizli başkan Acun olacak adamın işi bu. Kariyeri bunun üzerine.

Survivor yönetir gibi hakem atayacak adam.
20-25 arası en az 1 iç saha maçımızda kırmızı kart garanti.

Sadece vari yabancı yapmak pek çözüm olmayacak çünkü orta hakemlerde rezil.ve art niyetli çoğu zaman vari dinlemiyorlar bile

Fenerbahçe'nin istediğini yerine getirdiğine göre fenerbahce türkiye kupasına katılıyor.

Ben nedense pek sevinemiyorum bu olaya.

Bu serefsiz haysiyetsizler bisey istiyorsa onun altinda mutlaka bir capanoglu ararim.

Umarim ben yanilirim.

Geçen sezon ki gibi olmaz şike ile hakem alacaklar. Kulüplere verdiler şu an gizli başkan Acun olacak adamın işi bu. Kariyeri bunun üzerine.

Survivor yönetir gibi hakem atayacak adam.
20-25 arası en az 1 iç saha maçımızda kırmızı kart garanti.
Yalniz O hakem atama olayı sadece orta hakem icindi ki onada başladımi kulüpler Birliği.bilen yok ,fakat yabancı varlar mhk atamıyor zaten uefanin gönderdiği kurul belirliyor yani geçen yıl öyleydi
Bence bunlar çok geçmeden orta hakemde yabancı olsun demeye baslayacaklar

Geri
Üst Alt