İbrahim Hacıosmanoğlu A Haber'de Canlı Yayında

bu adam kadar bizim yonetimden bir kisi cikip konusmaya cesaret edemez okadar diyorum .. Adam hakkini her turlu yollarla ariyor ama sonunda alacak

Bizi ilgilendiren bir durum kalmadı ki şu aşamada yönetime sallamak çok gereksiz . Zamanında verdiler odunu bunu hepimiz gördük . Ayrıca Ünal Başkan zaten bunların ceza alacağının farkında ve röportajda bile söyledi şimdi durduk yere atarlanmanın manası yok malum herkes Fener diye ölürken.

Bizi ilgilendiren bir durum kalmadı ki şu aşamada yönetime sallamak çok gereksiz . Zamanında verdiler odunu bunu hepimiz gördük . Ayrıca Ünal Başkan zaten bunların ceza alacağının farkında ve röportajda bile söyledi şimdi durduk yere atarlanmanın manası yok malum herkes Fener diye ölürken.

Sadece bu davada değil bize karşı oynanan oyunlara karşı sessiz kalınmasını kastediyor bence...

uefa hakkında dediklerini yazın

1) Yabanci sinirinda bir adim atamadik

2) Bruma sozlesme feshinde bile adamlar olmaz diyor

3) Sikeyi Feneri dusurmem diyor ( Bizi de ilgilendirir )

4) Seneye yabanci siniri 5 olacak daha tik yok

Bugün Başkanın yayına alınması Beyaz futbola gönderme gibi geliyo bana..

namussuzsunuz dediğim adamlar hayır diyemediler...:happy:

IHO: "sike yoktur diyen namussuzdur diyorum kimse sesini cikaramiyor.. kimse sike yok diyemiyor" :D:D:D

Sadece bu davada değil bize karşı oynanan oyunlara karşı sessiz kalınmasını kastediyor bence...

1) Yabanci sinirinda bir adim atamadik

2) Bruma sozlesme feshinde bile adamlar olmaz diyor

3) Sikeyi Feneri dusurmem diyor ( Bizi de ilgilendirir )

4) Seneye yabanci siniri 5 olacak daha tik yok

Şike konusunda zaten ceza alacaklar . Dediğim gibi yeteri kadar bize düşmanlar şimdi tüm okları bize çevirmenin manası yok . Diğerlerine sonuna kadar katılıyorum . Bir de bunlar ceza alınca bizim için işler daha da kötüleşecek o zaman susarsa taraftar olarak tepki göstermemiz gerekecek . Bunu da hakkıyla başarabilir miyiz , zor .

Allah benim ömrümden alıp başbakana versin diyen adamın biri.RTE kupa falan yok sus dese sesini çıkaramaz.

IHO: "UEFA asbaskani dedi ki bu federasyon baskani nasil bu koltukta oturuyor hayret ediyorum ben böyle federasyon baskani görmedim" :D:D:D

Şike konusunda zaten ceza alacaklar . Dediğim gibi yeteri kadar bize düşmanlar şimdi tüm okları bize çevirmenin manası yok . Diğerlerine sonuna kadar katılıyorum . Bir de bunlar ceza alınca bizim için işler daha da kötüleşecek o zaman susarsa taraftar olarak tepki göstermemiz gerekecek . Bunu da hakkıyla başarabilir miyiz , zor .

tren gectikten sonra biz anca el sallariz .. Sike ortulecek oyle yada boyle .. GS taraftari olarakta biz bir zerre adim atmadik birsey de yapmayiz .

bir zamanlar sadece 8jkliler yeter tüpcü derdi

simdi tüm türkiye diyor

yakinda tüm avrupa diyecek (UEFA)

o da yetmedi tüm dünya diyecek (FIFA) :D

Geri
Üst Alt