Haber İbrahim Hacıosmanoğlu: "ABD'de kupayı alıp geleceğiz"

Ya Türkçe bilmiyor ya zekası kıt
İbrahim Hacıosmanoğlu: "İnsanlar sözlerimi yanlış anlıyor. Politik konuşmuyorum, ben sokaktan geliyorum. Sokaktan gelen insanların anlayacağı dilden konuşuyorum. Tarihin en yetenekli ve en karakterli kadrosu derken kimseye karaktersiz demedim. Bunlar ağabeylerinin izinden gidiyor. Onları örnek alıyorlar."

Portekiz
Ispanya
England
Brezilya gibi takımlara karşı hiç şansımız yok.
48 takım olmasaydı muhtemelen yine gidemezdik. Bazı mevkilerin kalitesi çok düşük

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Beni eleştirenlere söylüyorum, bu millet her şeyi biliyor! Prim kavgası yapanları, birbirine silah çekmeleri, hocasına karşı gruplaşmaları ve kavgaları da biliyor! Bugün Milli Takım'da herkes arkadaş ve birbirlerini seviyorlar. Ağabeylerinin izinden giderek 80 milyonu sevindirmek istiyorlar."

En geç çeyrek finalde Japonya ya filan eleniriz

Hacıosmanın Tff başkanı olması iyi oldu benim için.
Yenersek milli takım yeniyor diye seviniyorum.
Yenilirsek Hacıosmana geçiriyorlar diye seviniyorum.

''Gettiii, getti, gül gibi villalarım gettiii!'' diye höykürüyordur içten içe. Sonra Haşmetmaab Reisinin bunu fazlasıyla telafi edeceğini bildiği için bir rahatlama geliyordur tabii...

Ya bir aksilik olursa diye hafakanların basması ile bir müddet git-gel psikolojisi içinde debeleneceğini tahmin etmekteyim. Reis ağırdan alsa da cefası iyice katmerlense müptezel çakma mafyanın...

Portekiz
Ispanya
England
48 takım olmasaydı muhtemelen yine gidemezdik. Bazı mevkilerin kalitesi çok düşük
Almanya Fransa, İspanya, brezilya, ingiltere, bu takımlara denk gelene kadar nereye gideceksek gideceğiz, brlki yarıfinale kadar bunlarla karşılaşmayız artık şansımıza ondan sonra eleniriz tabi.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Portekiz
Ispanya
England
Takım sayısı artti ama avrupa kontenjani cok az artti. 13'ten 16ya cikti sanirim. Africa 5'ten 10 takima cikti, concacaf, asya falan ciddi artti.
Diger gruplardan birinde olsaydik doğrudan katilim saglayabilirdik belki ama ispanya gibi 92 elemelerinden beri hic hata yapmamış bir takimla ayni gruba düşünce dogrudan katilim sansimiz pek yoktu zaten..

V2515 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence haklı, Brezilya eski Brezilya değil, Arjantin eski Arjantin değil, İspanya bizim köyden değil, Almanlarda bira göbeği var, Fransızlar olaya Fransız. Bence de suyu koysunlar olursa olur olmazsa çay demleriz. Değişik!

İşte TFF Başkanında aradığım v i z y o n .

Ülkenin cehalet seviyesinin bilinçli şekilde yıldan yıla düşmesi düşürülmesi bence esas düşünülmesi konuşulması gereken şey.

Geri
Üst Alt