İbrahim Hacıosmanoğlu: "Ben olduğum sürece bu ülkeye yabancı hakem gelmeyecek"

Arif Çelik

Berlin Panteri
İbrahim Hacıosmanoğlu: "Ben olduğum sürece bu ülkeye yabancı hakem gelmeyecek."

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Kulüplerimiz illa yabancı hakem istiyorsa MHK'yı Kulüpler Birliği'ne verelim. Atamaları kulüplerimiz yapsın."

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Ben olduğum sürece Ferhat Gündoğdu görevde kalacak."

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi Türkiye'nin en iyi hakemi olacak. Çok beğendiğim bir hakem."

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Hakem neye göre genç? Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'u kaç yaşında fethetti?"

Son düzenleme:
nasıl bir kafa yapısı var acaba ders olarak anlatılması lazım

Yav sen kimsin birader. Nerde başarısız herif var federasyon başkanı oluyor.

Fener yalakası herif durmadan Galatasaray'a saldırıyor.

Bu herif fener yanlısi değil bence ama eskisi gibi öfkeli değil ,lazyo camiası biraz yuklense mecbur mesafe koyar sikecilere

Acun'a bir laf etme mourinho senin ligini aşağılasın açıklama yapma fener yöneticisi gibi sürekli galatasaray açıklamalarına cevap ver. Bu kadar belli etme kukla olduğunu.

Hangi programa katilipta açıklama yaptigida önemli fenerli adamların yada candasin programa çıkmışsa tabiki bizim aleyhimize şeyler sorarlar

Nereye çıktığının önemi yok ki fener sorulsa gene Galatasaray'a laf sokmaya çalışır bu.
Ciddi olarak önemi var ,bu herif gibi cahil insanları yönlendirmek çok kolay misal daha objektif birinin programına çıksa ister istemez her soruya saçma bile olsa cevap verir ama çıktığı program fenerli filansa sorulan sorular tabiki hep aleyhimize şeyler olur
Medya bizim ülkede çok çok önemli cahil kitleleri yönetmek yönlendirmek için para gücü değil medya gücün olacak

Acura, yalı çocuğuna laf atmaya yüreği yetmez onun.
Yapı Kredi'den almış paraları uygun faizli kredi almış bu villa projesi için onlardan destek alıyor devlet tarafında işleri çözsünler diye. Mehmet Büyükekşi'den kötüsü gelmez Türk futboluna dedim geldi ama seçildiği zamanda yazmıştım bu adama güvenmemek gerektiğini.

Futbol izlemesi bile yasaklanması gereken adam ülke futbolunu idare ediyor. Geldiğimiz seviyeye bak.

Geri
Üst Alt