İbrahim Hacıosmanoğlu: "Ben olduğum sürece bu ülkeye yabancı hakem gelmeyecek"

Meali: Ben bir uṣağim, sahibim neyi emrederse onu yaparim

Herif geldiğinden beri anca bize laf ediyor. Geçen hocaya salladı, şimdi bizim açıklamaya laf etmiş. Acun'un toplantının olduğu aynı gün yaptığı ortamı geren açıklamaları es geçerken salıncak vurgusuna takılmış, sözünde durmadılar imasında bulunmuş.

Yapı Kredi'den almış paraları uygun faizli kredi almış bu villa projesi için onlardan destek alıyor devlet tarafında işleri çözsünler diye. Mehmet Büyükekşi'den kötüsü gelmez Türk futboluna dedim geldi ama seçildiği zamanda yazmıştım bu adama güvenmemek gerektiğini.
Cidden yapı krediden kredi aldıysa bizim yönetimin bunu dile getirmekten bile aciz olması rezalet. Ali naci küçük bile bir açıklamasıyla bizim yönetimin 2 yılda yaptığından daha etkili oldu

Valla ağalar bunlarla anladığı dilden konuşmak lazım. Geçen sene en az 4 5 maç son dakika uydurma penaltıyla günü kurtardılar. Sonuç gerçek sampiyon biziz dediler. Medya trolleri her yerde bas bas bizim hakkımızı yediler diye her yerde konuştu. Biz bu konuda biraz eksik kaldık kafalarına vura vura o gecen seneki son dakika uydurma penaltıları her yerde servis etmemiz lazımdı. Keza bu senede goztepe maçı rezillikleri, bizim maçtaki uydurma penaltı vs bütün kararları her yerde yüzlerine vurmak lazımdı. Keşke gelse yabancı hakem Keşke.

Valla ağalar bunlarla anladığı dilden konuşmak lazım. Geçen sene en az 4 5 maç son dakika uydurma penaltıyla günü kurtardılar. Sonuç gerçek sampiyon biziz dediler. Medya trolleri her yerde bas bas bizim hakkımızı yediler diye her yerde konuştu. Biz bu konuda biraz eksik kaldık kafalarına vura vura o gecen seneki son dakika uydurma penaltıları her yerde servis etmemiz lazımdı. Keza bu senede goztepe maçı rezillikleri, bizim maçtaki uydurma penaltı vs bütün kararları her yerde yüzlerine vurmak lazımdı. Keşke gelse yabancı hakem Keşke.
Başımızda başkan yok ki bunlara cevap versin. Herifler rahat rahat at koşturuyor, hakemlerle maçlar kazanıyorlar, penaltı rekorları kırıyorlar, üstüne bizi suçluyorlar, hakaret ediyorlar, emeğimize çamur atıyorlar, kendileri holding gücüyle yapı kurup bizi yapı kurmakla suçluyorlar.Dursun özbek oturmuş izliyor

Cidden yapı krediden kredi aldıysa bizim yönetimin bunu dile getirmekten bile aciz olması rezalet. Ali naci küçük bile bir açıklamasıyla bizim yönetimin 2 yılda yaptığından daha etkili oldu
Kanıtlanmış bir şey yok ortada ama bu tarz söylentiler var.

Başımızda başkan yok ki bunlara cevap versin. Herifler rahat rahat at koşturuyor, hakemlerle maçlar kazanıyorlar, penaltı rekorları kırıyorlar, üstüne bizi suçluyorlar, hakaret ediyorlar, emeğimize çamur atıyorlar, kendileri holding gücüyle yapı kurup bizi yapı kurmakla suçluyorlar.Dursun özbek oturmuş izliyor
Şunu anlarım kamera önünde konuşamaz vakarli biri değilsindir ama öyle bir ekip kurarsın ki as başkanı, başkan yardımcıları sportif direktör vs. bizim hakkımızı canı gibi savunan başkanın konuşmasına gerek kalmaz. O da yok maalesef.

ne villası yapacakmış bu herif,muteaahit oldugunu bile yeni ögreniyorum
Bodrum'da mı ne 1000 villa demişti ya hatta milli takım oyuncularına DK'ya katılırsa oradan villa sözü vermişti Candaş'ın programında. Sonra o projenin davalık olduğu falan ortaya çıktı. O yüzden kulis yapıyor işte. Bunun için Ali Koç'un her dediğini yaptığı aynı zamanda o proje için onun bankasından kredi alma durumu ise sosyal medyadan iddialar.

Tabi yabanci hakem yerine, atilla karaoglan, zorbay lar, VAR da fenerli emre malok la, falan devam…

Hakem neye göre genç? Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'u kaç yaşında fethetti?"

Bu adamda iğrenç ve yersiz bir hamaset var, sürekli saçma sapan ecdat mecdat örnekleri verip duruyor.

arguman: "ben olduğum sürece yabancı hakem olmayacak"

sebep: "600 yıl dünyaya hükmettik, milliyetçiyiz" vb vb.

çelişki: " federasyon başkanı olduğu ülkenin milli takım teknik direktörü: italyan."

tüm futbol taraftarları, sosyal medyadaki etkileşim üzerinden para kazanmak için insanları birbirine kırdıran anonim hesaplardan bir kurtulup, esas sorunun kimler olduğunu bir görebilse...

Hacıosman kuş maçındaki penaltıyla açıklamanı anladık. Yatacak yeriniz yok sizin

Geri
Üst Alt