İbrahim Hacıosmanoğlu: “Galatasaraylılar emin olsun, Turgut Doman hakkında gerekeni yapacağız”

Sana da operasyonuna da....

Gencecik adamın futbol hayatına kast ettiler sen kimsin la?

Mhkyi bu gece katlettin katlettin katletmedin bundan sonra çıkacak futbol savaşına adın altın harflerle yazılır

O çok güvendiklerin seni de harcadı tabi, sen kimsin ki… Hadi çık asıl Sivas’ın hakkı yendi de

Allah bizim belamizi vermiş arkadaş böyle yöneticilerle vermiş işte

Hem oyuncumuzu sakatladılar hem de dalga geçiyor

ne operasyonu lan? Sen degil miydin televizyonda dursun ozbek'e laf sokan tehdit eden. Baskasi mi tehdit etti baskanimizi.

Ya bırakın siz bu hale getirdiniz futbolu ali koç la beraber. Rekabet bitti düşmanlık başladı insanları birbirine düşman ettiniz insanlar birbirine dalga geçerdi eskiden galatasaray fenerliyle artık en iyi ihtimalle küfür ediyorlar. Siz bu hale getirdiniz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Böyle bir iğrençlik ben hayatımda görmedim. Bizim haysiyetimizle, şerefimizle kimsenin oynamasına izin vermeyiz. Hakem de olsa… Gerekeni yapacağız."

ben de senin tezgahın olduğunu düşünürüm o zaman , bizle barışıp şirin gözükmek için hakem fahiş hata yapsın ki düdük astırayım şekli bir senaryo tertiplemediğin ne malum?

Geri
Üst Alt