İbrahim Hacıosmanoğlu: “Galatasaraylılar emin olsun, Turgut Doman hakkında gerekeni yapacağız”

o koltuktan seni indirmeyen yönetim de defolsun gitsin

Ya şunu diyenler var ya, gülmekten ölüyorum. Gerçekten bak, sinir bozucu artık. Ya, nasıl indireceksin abi? Bu adamlar seçiliyor mu sanıyorsunuz? Ya, Erdoğan isterse gider, Erdoğan isterse kalır. Hiç kimse bir şey yapamaz. Ne zaman Erdoğan oy potansiyelini kaybedeceğini düşünürse, o zaman hemen ertesi gün gönderirler. Ertesi güne bile kalmaz, 5 dakika içerisinde gönderirler adamı.

Yönetime sallamak için boş yapıyorsunuz ya, vallahi billahi.

Hadi lan gardolap adamın futbol hayatına bittikten sonra istediğin kadar düdük astır bunun sorumlusu sensin

Yürü git

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakın erden timur gibi 1 tane yöneticimiz olsaydı eğer bugün ligin rengi değiştiği gün olurdu ,çok net

Demek ki neymiş ? 600 sene dünyayı yönetmekle maç yönetmenin alakası yokmuş değil mi çakma mafya !!

Sen, yörüngesinde takla attığın yalı çocuğu, yaveri olan kedicik !! 3 ünüz defolup gitmediğiniz müddetçe Türk futbolundaki pislik hiç bitmeyecek..

Allah belanızı versin !!

İbrahim Hacıosmanoğlu: “Bana operasyon yapılıyor, Barış Alper’in pozisyonu net kırmızı kart! Gereği neyse yapılacak bu hakeme!"
Şöyle bir açıklama yapıyorsan orada durmanın artık bir vasfı yok demektir zaten. Şu cümleyi kurabilen birisinin TFF başkanlığı yapması kadar skandal bir şey yok.

Geri
Üst Alt