İbrahim Hacıosmanoğlu: ”İki kulüpten de yabancı hakem için talep gelmedi”

Melih Akan

Berlin Panteri
"Bize iki kulüpten de böyle bir talep gelmedi. Hem Fenerbahçe'den hem de Galatasaray'dan "derbiyi yabancı hakemin yönetmesini talep ediyoruz. Bu konuda gereğinin yapılmasını istiyoruz" diye bir talep gelirse TFF olarak oturup talebi enine boyuna değerlendiririz. Bize şu ana kadar Fenerbahçe ve Galatasaray'dan yazılı bir talep gelmedi."

Acur dogunun ve KOÇ un tek istediği yaygara koparmak ve maça verilecek Türk hakemi baskılamak.

Ayrıca bu saatten sonra talep gelecek de kimi getireceksiniz, pazardan domates mi alıyorsun elit hakemi nah alırsın.

FB olası bir mağlubiyet için zemin hazırlıyor zaten yabancı hakem masalıyla. Taraftarlarını uyutmaya çalışıyorlar.

Derbiyi kaybettiklerinde her şeyi hayali bir yabancı hakem kurgusuna bağlayacaklar. Biz işte yabancı hakem gelsin dedik de GS istemedi de vs... Kafa ütüleyecekler.

Şimdi bu yazacaklarıma bazı arkadaşlar kızabilir ama artık bir noktada her 2 tarafında itidalli olması lazım.. Çünkü iş başka taraflara gitmeye, kan dökülmeye başladı.. Bunun sonu karanlık..

Her 2 tarafında sahaya çıkması, hakedenin kazanması, hakkıyla kaybeden tarafın da susması lazım.. Mevcut ortamda çok iyi niyetli gibi görünüyor ama bir yerden başlamak lazım.. Ama hakemin vereceği en ufak bir yanlış faul kararı bile cımbızla çekilecek ve tüm hafta konuşulacak..

Biz bir şekilde bulaştık çıkamıyoruz ama çocuklarımı uzak tutuyorum bu leş futbol ortamından.. Eryaman stadı evime 250 mt. uzaklıkta.. Daha bir gün bile 12 yaşındaki ikiz oğullarımı maça götürmedim..

Bugün itibarı ile 2 taraf da yazılı başvuruda bulunmamış.. Artık bu konunun kapatılması gerekiyor..

kaliteli yabancı hakem hakkında yazılı başvuru yapmalıyız tffye

Bravo be İbrahim Hacıosmanoğlu ver odunu..

daha talepte bile bulunmamış ama yaygara koparıyor. İnşallah tff dönen pisliğin farkına varmıştır. ben bu tepkiyi olumlu görüyorum

Şimdi bu yazacaklarıma bazı arkadaşlar kızabilir ama artık bir noktada her 2 tarafında itidalli olması lazım.. Çünkü iş başka taraflara gitmeye, kan dökülmeye başladı.. Bunun sonu karanlık..

Her 2 tarafında sahaya çıkması, hakedenin kazanması, hakkıyla kaybeden tarafın da susması lazım.. Mevcut ortamda çok iyi niyetli gibi görünüyor ama bir yerden başlamak lazım.. Ama hakemin vereceği en ufak bir yanlış faul kararı bile cımbızla çekilecek ve tüm hafta konuşulacak..

Biz bir şekilde bulaştık çıkamıyoruz ama çocuklarımı uzak tutuyorum bu leş futbol ortamından.. Eryaman stadı evime 250 mt. uzaklıkta.. Daha bir gün bile 12 yaşındaki ikiz oğullarımı maça götürmedim..

Bugün itibarı ile 2 taraf da yazılı başvuruda bulunmamış.. Artık bu konunun kapatılması gerekiyor..
Maalesef ok yaydan çıktı. Fener de zıvandan çıktı.

FB şampiyon olmadan geri adım atmayacak; tüm ahlak, etik, şeref, haysiyet vb. ne varsa üzerinde tepinecektir.

Eskiden sadece psikolojik bir savaş vardı. Şu an FB'nin yaptığı tahammül sınırlarının çok ötesinde.

Futbolun tüm paydaşlarını sindirmek ve kontrol altına almaya çalışıyorlar ki bunu da GS düşmanlığı üzerinden yapıyorlar.

Derbiyi mutlaka kazanmamız lazım.

Türkiye Süper Ligi değil Türkiye Sirk Ligi adeta.

Düzgün yabancı hakem ile kazanma şansları yok bunu biliyorlar.

Amaçları mağdura yatarak istedikleri yerli hakemi ya da yabancıyı getirip istedikleri sonucu almak.

Yönetim derhal gidip bu oyunu bozmalı diyeceğim de onlar pasta derdinde.

amaçları yardımcı hakem değil yahu

kaybetme ihtimalleri olmadıkları bir tiyatroyu algı için sergiliyorlar

yabancı hakem gelmese kaybetseler hakem diyecekler kazansalar hakemi de yendik diyecekler

yabancı hakem gelip kazansalar gördünüz mü kazandık diyecekler kazanmasalar tamam razıyız deyip kapatacaklar

4 senaryonun hiçbirinde kaybetmiyorlar tek dertleri algı

Maalesef ok yaydan çıktı. Fener de zıvandan çıktı.

FB şampiyon olmadan geri adım atmayacak; tüm ahlak, etik, şeref, haysiyet vb. ne varsa üzerinde tepinecektir.

Eskiden sadece psikolojik bir savaş vardı. Şu an FB'nin yaptığı tahammül sınırlarının çok ötesinde.

Futbolun tüm paydaşlarını sindirmek ve kontrol altına almaya çalışıyorlar ki bunu da GS düşmanlığı üzerinden yapıyorlar.

Derbiyi mutlaka kazanmamız lazım.

Psikolojik olarak çok ezildiler.. Fatih Terimin ilk göreve başladığında 13 10 du şampiyonluk sayıları, önde idiler.. O zamanlarda bir kere olsun, sözüm ona 59 öncesi şampiyonlukları gündeme getiren bir Allahın kulu yoktu. Şu an 24 19 gerideler ve 6 puan da fark var.. Tepinmelerinin, ahlak ve şeref yoksunu gibi davranmalarının temel nedeni bu..

Burada camia olarak bize düşen iki seçenek var.. Biz de bu ahlak ve şeref yoksunu güruh gibi mi davranacağız? Yoksa işimize bakıp aradaki farkı daha da mı açmaya çalışacağız?

Ben şahsen iyi bir Galatasaray'lı ve futbol izleyicisi olarak bu güruh ile aynı seviyedeki davranışlardan ve söylemlerden sıkıldım artık..

Algı yaparak maçın yerli hakemini baskı altına almak istiyorlar herhalde

Saha dışını konuşmaktan futbolu konuşmayı unuttuk. Unutturdular.

Kardeşim bu ülkede hakemlerin maçları kötü yönettiğini, hiçbir şekilde akılla mantıkla izah edilemeyecek kararlar alındığını herkes biliyor. Ama Avrupa'daki ortalama bir hakemin bu adamlardan çok da farklı olmadığını da biliyor. Bugün EPL'de bile bazen yok artık dediğin hakem kararları görüyorsun.

Bunu kim kullanırsa kullansın, biz de olsak, Fener de olsa, başkası da olsa bunun adı hedef saptırmadır. Bu ülkede hakemlerden bu seviyede şikayet edebilecek son kulüp Fener'dir, onlardan hemen sonra da biz geliriz zaten kimi neyle kandırıyorsun?

Bu ülkenin futbola dair açık ara en büyük problemi terör örgütü yönetir gibi davranan yöneticiler ve onların sosyal medyadaki köpekleridir. Bu iş artık o kadar saçma bir noktaya geldi ki, ruh hastası itin tekinin bizim futbolcuların doping yaptığına dair kanıt getirene para ödülü verecek kadar aklını yitirdiği bir noktadayız. Suça teşvik mi dersin, aleni iftira mı dersin, yapılan işe ve taraftarlara saygısızlık mı dersin, dolandırmak mı dersin ne dersen var. Yöneticilerden başlayarak bu onun bunun evlatlarını kaldırıp götürmeyen bir devlet ve vatandaşları olarak bizler bu aptal gündemleri çekmeye devam etmek zorundayız. Konu bundan ibaret.

neden hep bizim maça doğru gündem çıkıyor ortaya?

Yaw bugüne kadar çalışma yapmadıysan zaten 💩 biri gelecek. İşleri güçleri şov karşının

Kedicik ve yalı yabancı hakem istemiyorlar ki.

Olay tamamen algı, yerli bir tetiki gelsin algısı.

Geri
Üst Alt