İbrahim Hacıosmanoğlu: ”İki kulüpten de yabancı hakem için talep gelmedi”

Sizin anneniz güzel mi? Neden her halt bizi buluyor? Neden Kadıköy'deki maçı türk hakem yönetiyor da bize gelince böyle şeyler oluyor? Neden ilk var kaydı bizim pozisyonda açıklanıyor? Neden var'a gelmediği halde ilk defa bizde böyle bir pozisyon açıklanıyor?

Yeter ulan o kadar soğudum ki. Bırakacağım bu illeti.

Sizin anneniz güzel mi? Neden her halt bizi buluyor? Neden Kadıköy'deki maçı türk hakem yönetiyor da bize gelince böyle şeyler oluyor? Neden ilk var kaydı bizim pozisyonda açıklanıyor? Neden var'a gelmediği halde ilk defa bizde böyle bir pozisyon açıklanıyor?

Yeter ulan o kadar soğudum ki. Bırakacağım bu illeti.
O kadar soğuttular ki beni mesela BeinSportu iptal edeceğim kurulduğundan beri var 20 yıldır .13 . oldu bu takım kapatmadım ama artık bıktım gerçekten kapatacağım . Gol atıyoruz veya yiyoruz gram tepki bile vermiyorum o kadar futbol kirlendi görüyorum her açıdan.

Hemen yabancı hakem başvurusu yapın o halde. Bu işin arkasında başka pislik var.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu algıya hatırlayın rize macındaki rezillikten sonra basladılar amaclarıda ne mouya ne sahadaki oyuna güvenmiyorlar

koç ve acun bu algılarla kendilerine koruma kalkanı hazırlıyor

7 gün var - hakemin istanbula gelmesi etmesi 5 6 gün.

federasyonundan izin alacaksın - kalacğı edeceğini ayarlayacaksın - getireceksin...

bu kısa zamanda KALİTELİ hakem ge-le-mez.

şu an baskıyı kuralım bu hatipoğlu her haltı kabul ediyor ne de olsa , olduğu an ayarladığımız adamı getirelim....Kar yağıarsa erteleme talep edip daha da baskı kuralım...

mantık bu.

Bundan sonra fb ve bizim maçların tamamı yabancı hakem olacaksa hemen kabül edilmeli.

Bundan sonra fb ve bizim maçların tamamı yabancı hakem olacaksa hemen kabül edilmeli.
yav arkadaşlar nasıl anlamıyorsunuz.

yabancı hakem olunca güvenilir mi oluyor - heriflerin oltasına nasıl bu kadar çabuk geliyrosunuz.

kalitesiz - kimsenin sorgulayıp bankasını bilmemnesini araştırmayacağı 2 gün kullan at hakemlerini getirip götürürler istedikleri zaman.

Yerli hakemler berbat ama bir tarafları yemiyor burada yaşadıkları için belli seviyenin üzerinde pislik yapmaya...

gelecek hakemlerin CL kaliteli hakemleri olacağını mı sanıyorsunuz ? Kaldı ki HUM 'un penaltısını da gördünüz orda son 16 öncesi playoffunda...sorsan CL hakemi..

İfb yazılı başvuru yapıp başvurduk mu diycek yani şimdi

ayrıca ... bu konuda zaten 2 kulüp isteyecek diye istisna yapılmaz.

yapılırsa bu lig 2 takımdan oluşuyor anlamı çıkar - diğerlerinin hakkı yenmiş olur . Aynı kalitede hakemler düşme potası maçlarına verilecek mi ?

SEZON ORTASINDA ani şekilde 1 taraf bağırıyor ağlıyor diye bu iş ya - pı - la - maz .... yapılırsa artniyet ve başka hesaplar vardır.

lig biter - haziranda çalışması yapılır , anlaşmalar yapılır yazışmalar yapılır - 2025-26 sezonu böyle olacak denirse olur.

Ha ama şunuda söyleyelim - bu yola girilirse türk hakem diye bir şey kalmaz - ligin daha da berbat hale gelir.

Kendi maçlarındaki hakemleri kendileri belirliyor sozde algoritma diyerek. Hem tff hemde mhk bunların adamı.

Yabancı hakem gelirse perişan olacaklarını biliyorlar. Öyle mourinho efendi oyuncu değiştireceğiz sonra vazgeçtim numaraları yapamayacak. Ya da oyunu soğutmak için sakat numarası yapamayacak oyuncuları. Buna yabancı kaliteli adam izin vermez.

Maçtan sonra yenilirlerse biz yabancı istedik Galatasaray kabul etmedi gördünüz mü adaletsizligi diyerek yaygara çıkaracak. Kendi taraftarını uyutmaya çalışacak.

Bu maçın hakemi net bellidir: mourinho'nu PRENSİ mehmet turkmen.

FB olası bir mağlubiyet için zemin hazırlıyor zaten yabancı hakem masalıyla. Taraftarlarını uyutmaya çalışıyorlar.

Derbiyi kaybettiklerinde her şeyi hayali bir yabancı hakem kurgusuna bağlayacaklar. Biz işte yabancı hakem gelsin dedik de GS istemedi de vs... Kafa ütüleyecekler.
İnşallah yenelim de bunları önemli değil..

Geri
Üst Alt