İbrahim Hacıosmanoğlu: "Okan hoca tehdit ettiği hakemi çiçeklerle karşılamalı"

Acun,koc,mourinho,spor basini,tff baskani ve aklima gelmeyen diger isimler

Ortak noktalari Galatasaray düsmanlari olmalari

Okan hoca’yi dillerinden düsürmüyorlar zarar vermek icin her yolu deniyorlar

Taraftarimiz uyanik olmali ve bu kitapsizlara karsi birlik olunmali
yok yaw bizdeki derin analiz üstadı, süper zeka futbol bilgilnlerinin yaptığı übersonik tespit ve çıkarımlara göre okan buruk "hoca değil". takımda iyi giden her şey tesadüfi, bireysel oyuncu kalitesi, şans ve rakip zayıflığından oluyor. kötü olan her şeyin ise sorumlusu kendisi.

gerçi osimhen kendisine "babam" diyince hepsi mağaralarına saklandı şimdilik.

yok yaw bizdeki derin analiz üstadı, süper zeka futbol bilgilnlerinin yaptığı übersonik tespit ve çıkarımlara göre okan buruk "hoca değil". takımda iyi giden her şey tesadüfi, bireysel oyuncu kalitesi, şans ve rakip zayıflığından oluyor. kötü olan her şeyin ise sorumlusu kendisi.

gerçi osimhen kendisine "babam" diyince hepsi mağaralarına saklandı şimdilik.

Okan ın hocalığı konusunda herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda değil.. Ben de hoca olmadığını düşünüyorum..

Mağara falan.. Ne diyorsun birader sen?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Okan ın hocalığı konusunda herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda değil.. Ben de hoca olmadığını düşünüyorum..

Mağara falan.. Ne diyorsun birader sen?
eyüp HAS

amca sakin ol yaw

mağara kötü bir şey değil ki :d

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kendisi acaba odaya kilitlediği hakemi çiçekler ile karşılamış mı? neymiş bu para ve statü be, insanda ne omurga ne şeref bırakıyor.

Bizim yönetim buna niye cevap vermiyor. Kış uykusuna mi yattılar

Sen kimsin lan hocanin ne yapacağını söylüyorsun koç yumurtasi

Asıl sıkıntı şu bu adama sürekli bizim ile ilgili soru soruluyor..

Sözde kendine gazeteci diyen fanatik amigolar bir kere "Ali Koç'a züppe dediniz bununla ilgili ne düşünüyorsunuz,pişman misiniz" tarzı bir soru sordu mu acaba..Sorsalar yine saçmalayacak çünkü lafın nereye gittiğini bilmeden bodoslama konuşuyor adam..

Hadi lan ordan. Sen önce odaya kitlediğin hakemlerden özür dile de görelim delikanlılığını. Çakma mafyatik kukla

bu adam kazandığı zamanda sevinmemiştim tabi bir Galatasaray düşmanı gibi hareket diyor kimin maşası olduğu az çok belli

Bir laf a bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım yalı çocuğuna yaltaklık yapıyor mu diye.

Adam siyasetteki özgür özel veya bahceli gibi birseye dönüştü. Fenerbahçe yalakası bir trabzonsporlu rant için para için dönen dönene...

Ts nin gasp edilen sampiyonlugunu okan hoca kadar konusmadi. Yarasın tosunumaa

Geri
Üst Alt